Hogy deríthetném ki 16 évesen, hogy valójában az apám-e az apám?
Én is faluban nőttem fel. Ne higyj el semmit amit nem a saját szemeddel látsz!
Nekem azt akarták bemesélni hogy édesanyám és családja ittegális bevándorlók, pedig csak vendek. Ez egy szlovén kihalófélben lévő nyelvcsoport, amit ma már csak néhány nyugat-magyarországi faluban és Szentgotthárd egy részén beszélnek.
Továbbá, ha megláttak egy fiúval mikor meglátogattam keresztapámat, másnap már az ment hogy mekkora egy r..banc vagyok és oda járok dugni(slusszpoén hogy a srác 14 éves volt mikor én 18 és az egyetlen gyerekkori barátom)...
De voltak durvábbak is.
Ha apád egy családtagja elmondta ezt a gyanúját egy falubelinek, irdatlan pletykahullámot indíthatott el.
Javaslom, ha tényleg szereted, és tényleg jó a kapcsolatotok, ülj le vele. Ne éreztess bizalmatlanságot!
Jaj csak még egy sztori.
Nagymamámtól hallom, hogy most az az új pletyi a faluban, hogy a lányom nem a férjemtől van.
Állításuk szerint nem hasonlít rá a gyerek(2 hetes és mégcsak NEM IS LÁTHATTÁK, mert a közeli városban lakom már), továbbá hogy én a Fő téren egy másik férfival sétáltattam a babát, aki felvette és szeretgette mikor sírt.
Megismétlem KÉT HETES a baba, és még nem voltunk kint sétálni. Jó mi?
Szívem szerint rágalmazásért perelnék, de tudom hogy nincs értelme mert mindenki azt mondaná, hogy én csak a közértben hallottam...stb
Na, van valami újság?
Kételyek közt senki sem élhet.
remélem minden rendben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!