Hogy deríthetném ki 16 évesen, hogy valójában az
apám-e az apám?
Figyelt kérdés
Nem olyan régen a nagybátyám elmondta, hogy nekem nem az az apám akiről 16 évig azt hittem, hogy az! És ezt már itt (ebbe a faluba) mondták egypáran, rokonon belül!!! Én meg szeretném tudni, hogy ez valóban igaz-e, de úgy, hogy erről a szülök ne tudjanak, mert nem vagyok ebben 100%-osan biztos hogy igaz!!! De nemtudom hogy, és mennyiért lehetne ezt kideríteni!!! Ebben kérem a segítséged/teket!!!
Azt nem írtad le,hogy milyen viszonyban vagy a szüleiddel.Én nem hagynám ki őket. Le kellene ülnötök(ha olyan a viszony)és közösen megbeszélni. Sajnos vannak a családban olyan "kedves" rokonok,akik szándékosan okoznak lelkisérülést.Ha nem a papád lenne az igazi,biztosan elmondta volna az anyukád.16 év alatt ez már kiderült volna.Amennyiben titokban szeretnél bizonyosságot,nem fogod tudni magadba tartani a "negatív eredményt", és haa szeretetben éltetek eddig,csak romolhat a helyzet.Egyszer minden titok kiderül: ezért nem szabadna sohasem hazudni.Beszélj a szüleiddel!!!!
2009. márc. 28. 14:05
13/23 anonim válasza:
Akik itt apasági tesztet (DNS tesztet) javasolnak, tisztában vannak azzal, hogy kb. 100 ezer forintba kerül? Egy 16 éves nem hiszem, hogy ki tudja ezt fizetni. A sima vércsoport vizsgálat pedig nem fog 100%-os eredményt mutatni, mert attól egy apának a vércsoportja lehet ugyanaz, mint a gyereké, még ha nem is az igazi apja illetve lehet olyan vércsoport (pl. nullás vagy AB), amikor nem lehet így eldönteni. Csak úgy tudod kideríteni, hogy megkérdezed azokat, akik ezt neked mondták illetve én az édesanyát is megkérdezném, mert mégsem mindegy, hogy ki a biológiai apád és jogod van tudni. Szerintem senki sem fog neked 100%-os választ adni, hisz nem voltak ott...csak anyukád tudja igazából a választ, hogy van-e alapjuk ezeknek a pletykáknak, de nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Az viszont nem biztos, hogy anyukád elmondja majd az igazat, lehet, hogy nagyon zavarba jön majd és letagadja. A DNS teszt lenne biztos, de nagyon drága.
2009. márc. 31. 13:32
14/23 anonim válasza:
igaz, hogy ez csak egy kicsit hasonlít a te problémádra, de azért nézd meg:
Épp ez az, hogy apu családja gyülöl engem tiszta szívéből, ha hazaérek a suliból, akkor mindennap azzal kell megküzdenem, hogy átjönnek, és belém vagy anyámba bele kötnek! Apuval jó is meg rossz is a kapcsolatom, mert ő most rossz helyzetbe van gondolom én, mert hogy kit válasszon a családját, vagy minket! De mondjuk alapból a gyerekért választaná a normális ember, és minket számítana családjának! És nem potyára utál csak apu családja! ( Ez a csalá apu 3 testvéréből, és az anyjából áll!) Nem is szeretek itthon lenni utálom az egész bandát, és már elegem van belőle! Apu anyja 1 utcával arrébb lakik, majdnem egy köpésnyire! És mindennap elmond mindennek engem is meg anyut is! Ilyenkor kiállok magamért, és apu legtöbb esetben az anyját védi! Én nem viselném el, ha valaki a gyerekemet osztogatná, és elmondaná mindenféle k*rvának! Egy az egybe nekimennék! Ezért kételkedem!
2009. ápr. 11. 18:45
16/23 anonim válasza:
Na végül kiderült?
2010. okt. 18. 18:44
17/23 anonim válasza:
Szerintem apukád is tudja az igazat,a családja ezért is támad téged mert nem vagy a vérük.Az anyját pedig,hogy védi az természetes dolog de azt ne várd el tőle,hogy esetleg azt mondja neked figyelj fiam!Azaz igazság.....
Remélem tévedek!!!
2010. okt. 18. 19:33
18/23 anonim válasza:
Figyi ez most mire jó ! Ha az "apukád" jó ember akkor minek kell ezt bolygatni ????? És ha igaz akkor mi változik az jó lesz neked ?? Vagy ennyire utálod az apukádat hogy szeretnéd hogy ez tényleg ne ő legyen az igazi ?? Örülj neki hogy gondoskodik rólad és szeret ! Tök mindegy hogy ki a vérszerinti apád az a lényeg hogy a szívedben ki tartozik apának ! Aki nevelt ! De ha ennyire tudni akarod akkor DNS teszt oszt kész !
2010. okt. 18. 20:26
19/23 anonim válasza:
Biztos hogy fontos ez? Talán furcsa kérdés, de éld bele magad a szüleid helyzetébe. Nem akarták megmondani.
Az apukád felnevelt, apaként szeretett, ők így akarták, hogy te is szeresd mint egy saját gyermek. A másik "apuka" meg mit csinált? Na jó, a gének tőle vannak. De aztán lelépett, vagy másképp történt? Lehet, hogy fájdalmas sebeket tépnél föl. Ha mégis nagyon akarod, szerintem Anyukád tól kellene valahogy finoman megkérdezni.
2010. okt. 18. 22:00
20/23 anonim válasza:
Utolsonak:
Attol meg (ha a tortenet igaz) a kerdezonek hazudtak, hisz abban a hiszemben nott fel, hogy az apukaja az igazi apukaja. Ezek utan engem is erdekelne, ki az, aki "megcsinalt", majd eltunt az eletunkbol.
De jo h te igy utolag is érdeklösz!
A párom se az apjával nött fel,annyira nem is kérdezösködtem h mi történt és mi nem,de manapság sokszor eszembe jut h náluk vajon mi történhetett...anyosjelölt meg persze nem mesélt semmit,de furi is lenne eléállni h meséljen már rola. ellenben ifjukori munkábaállásairol böszen mesélt (kozervgyár, almaszedés etc...)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!