Miért érzek így szerintetek?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a gyerekeket. Barátnőmnek van egy kisfia őt is nagyon imádom. Amúgy csaj vagyok. Sógornőmnek van egy gyereke, de nem érzek iránta semmiféle szeretetet. Igaz sűrűn nem is találkozunk, végülis ha egy társaságban vagyunk nem tulajdonít nekem a gyerek nagy jelentőséget, de én sem neki. Igaz sógornőmmel sem volt igazán jó viszonyom soha. Szerintetek mért van ez, hogy így érzek a gyerekkel kapcsolatban? Ja és szerintetek hogy magyarázzam el neki, hogy ezért (is) nem szeretnék a keresztanyja lenni a gyereknek?2011. márc. 24. 12:24
1/5 anonim válasza:
A gyerek nem tehet róla,hogy Te nem vagy jóban a sógornőddel... próbálj meg nyitni felé, beszélgetni vele, a gyerekek jó fej kis lények,lehet,hogy nagyon megszeretnéd! Egy próbát megér!
2/5 A kérdező kommentje:
Persze a gyerek nem tehet róla. Nem is arra céloztam. Leírom a barátnőm példáját. Azért következtettem a sógornőmből, mert ugye soha nem volt jó kapcsolatunk, a barátnőmnek mikor még meg sem született a kisfia már akkor imádtam. Mikor még a pocijában volt sokszor már akkor beszéltem hozzá, mikor megszületett akkor pedig végig kísértem ahogyan cseperedik, és a barátnőmmel mindig is sülve-főve együtt voltunk. Azért gondoltam erre. Most lehet, hogy gonoszságnak tűnik, de teljesen semleges számomra a kisgyerek, nem tehetek róla. Ja és lehet hogy hülyén hangzik, de nem is motivál annyira hogy közelebb kerüljünk egymáshoz.
2011. márc. 24. 13:33
3/5 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok...az,hogy nem motivál az,hogy megismerd,elég durván hangzik. Ha meg nincs jó viszonyod a sógornőddel,miért kérnek meg,hogy legyél a keresztanyuka? Szerintem ha nem motivál,hogy megismerd a kicsit,akkor meg mond meg a sógornődnek,hogy inkább hanyagoljátok a dolgot.
4/5 anonim válasza:
Én sem értem, ha nem vagytok jóban, akkor miért kérne meg a Keresztanyaságra. Ha mégis megkér, akkor mondd meg neki szépen, hogy ez elég nagy dolog, nem csak egy cím. Mert te úgy fogod fel, ahogy az van, hogy ha vele valami történik, akkor a gyereket neked kell felneveld, és te erre igazán nem mersz vállalkozni, nagy felelősség.
Egyébként ami a gyerekekkel való kapcsolatodat illeti, ne bélyegezd őt meg, mert az anyukáját nem szereted. Nem kell hasraess tőle, csak normális figyelmet szentelj neki, ne ellenségesen nézz rá.
Ne korlátold le magad.
5/5 A kérdező kommentje:
A keresztszülőségnél náluk sajnos azon van a hangsúly, hogy ki tud több mindent venni a gyereknek. Sajnos ők ilyenek.
2011. márc. 24. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!