Hogyan találhatnám meg édesapám?
Nem biztos hogy jó döntés felkeresni, ha ennyi év után odaállítasz, lehet hogy koppansz... Ha nem keresett, valószínűleg nem hiányzol neki, tehát gondold meg jól, mert lehet több sérelem ér, mint amennyire számítasz.
Ha nem élne, és örököltél volna bármit is, akkor felkeresnének ne aggódj, de azért ne azon agyalj, hogy milyen gazdag lehetnél, ha kiderülne hogy halott, elvégre lehet hogy semmilye nincs...
Első sorban szerintem kérdezd meg édesanyádat... Ő biztos tudja, hogy egyáltalán honnan származik, hol született, hol lakott édesanyja, rokona, bárkije. Ha nem ismered apud felőli egyik rokonodat sem, és anyud sem tud segíteni, akkor keress fel egy adatnyilvántartó központot, avagy ha megvan hol élhet, akkor a helyi község vagy város polgármesteri hivatalát, ott biztos tudnak segíteni.
Egy ilyen helyzet miatt egyszer én a Vöröskereszthez fordultam segítségért.Neten írtak nekem,hogy adjak meg minden adatot a keresett személyről,és egy héten belül megtalálták,és megadták a címét.(hozzáteszem,hogy az illetőt Németországban kellett keresni)
Szóval írd be a keresőbe,hogy Magyar Vöröskereszt,és ott lesz a címük,ahová tudsz írni.Légy velük kedves,és mondd,hogy mindent megpróbáltál már,de elkelne a segítség!
Egyébként meg,láttam,hogy írták,hogy lehet,hogy nem érdemes felkeresni az édesapád,de szerintem mindenképp próbáld meg,mert lehet,hogy szüksége van rád!
"szüksége van rád" ?????
talán neki lenne az apjára,nem?
nem ő hagyta el az apját,hanem az apja tett rá magasról!!!már bocs nem beszólni akarok,de ez hülyeség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!