Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Minden apa ilyen h. lye vagy...

Minden apa ilyen h. lye vagy csak az enyém?

Figyelt kérdés
egész életemben azt hallgattam apámtól, h minek annyit tanulni, gyerek kell, szakmunkás iskola, hülyeség a rajz, a zene, nagy ház, gyerek, gyerek, gyerek és egy önző sz@ar vagyok, amiért nekem 30 évesen még nincs. 2 nevelt lányát beíratta gyorsan szakmunkásba, h dolgozzanak minél előbb, mert egy szvrrágó, azok meg sírtak. évente 1* találkozunk, akkor is ezzel cseszeget. még jó, h elváltak a szüleim, formatervező lettem, beszélek angolul, imádom a rockot és beugatok, azééért is!!! és meg is vetem az ilyen gondolkodást, kispolgári, beszűkült. ha lesz gyerekem, nagyon értelmes és okos lesz, de már azt sem akarom, h lássa. ez kihat a párkapcsolatomra is, amint a gyerek kerül szóba, a hajam az égnek áll, pedig ez a pasi egy tündér és már alakul bennem vmi. apám meg kiöli belőlem. kórházban voltam, erre felhív. semmi, h mi van , miért vagy ott? gyere ki, nincs bajod, meg kell felelned mint anya, azzal foglalkozzál, meee férjnél vagy.
2011. febr. 11. 10:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Gondolom megvan benned a megfelelési vágy apád felé, viszont mégsem felelsz meg neki. Ha nem érdekelne, letojnád és nem is találkoznál vele. ilyet is lehet csinálni. még a vitát is jobban elviseled, csak halljál felőle, ez az igazság.

döntsd el, mit akarsz. ha le akarod koptatni, nagyon könnyen megteheted. a párkapcsolatod nem fog miatta tönkremenni, ez csak kifogás, tisztázd, mit is akarsz az élettől.

2011. febr. 11. 12:12
 12/16 A kérdező kommentje:
kényszerből nem akarok, engedje meg nekem, h akkor szüljek és annak, akitől szeretnék. amúgy előző, előző válaszolónak: iron maiden, stratovarius, helloween, jöhet a kiss, deep purple, a nagy klasszikusok:)
2011. febr. 11. 12:52
 13/16 anonim ***** válasza:
szerintem meg az lenne az elvesztegetés, ha jóban lennél vele, alkalmazkodnál hozzá stb.
2011. febr. 11. 13:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem meg szimplàn ne hùzd fel magad ezeken... Ha làtja, hogy ùgyis a magad életét éled anélkûl, hogy a segìtégére szorulnàl, akkor biztos ô is nyugodt... csak lehet màr nagyon nagypapa akar lenni... mert ahogy kivettem, te vagy az egyetlen vér szerinti lànya.. nemtom.. Aki elôttem azt ìrta, hogy meg akarsz neki felelni, de nem tudsz, igaza lehet, hiszen ennyire kûlônbôzôek vagytok, az nem kifejezetten baj, csak nehezbìti a helyzetet! én sok tûrelmet kìvànnék neked hozzà, hiszen még nem jutottàl el odàig, hogy elhajtsd, ami amùgy nagy hiba lenne... de ezt is te tudod valòjàban.. Ne hàrìtsd a felelôsséget apàdra, hogy te még nem akarsz gyereket, nem azért nem akarod, mert apàd az ôrûletbe kerget ezzel a témàval, hanem mert még nem vagy rà kész.. még élni akarsz és kapni az élettôl, tôk oké a dolog, csak tedd tisztàba a miértjét, màris nem az apàdra fogsz emiatt is haragudni... Amùgy a kérdésre a vàlasz, nem, nem minden apa ilyen, van rosszabb is és van jobb is... Nekem egy eléggé szûkszavù apuka jutott, akire ezen az egy dolgon kìvûl, hogy nehéz vele kommunikàlni, nem mondhatok semmi rosszat, bàr ô se nagyon akart tàmogatni, hogy formatervezô legyek, egy idô utàn màr ô rugdosott ha bizonytalan voltam... :) én nem szeretem a rock-ot :)

Kitartàs!

2011. febr. 11. 14:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Ne akard megváltoztatni. Van egy csodálatos csávód, és ez a lényeg.
2011. febr. 11. 16:07
 16/16 anonim válasza:
barátnőm apja elakarja zavarni őt otthonról amikor betölti a 18-at, úgyhogy nem vagy egyedül... :S
2011. febr. 11. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!