Minden apa ilyen h. lye vagy csak az enyém?
Gondolom megvan benned a megfelelési vágy apád felé, viszont mégsem felelsz meg neki. Ha nem érdekelne, letojnád és nem is találkoznál vele. ilyet is lehet csinálni. még a vitát is jobban elviseled, csak halljál felőle, ez az igazság.
döntsd el, mit akarsz. ha le akarod koptatni, nagyon könnyen megteheted. a párkapcsolatod nem fog miatta tönkremenni, ez csak kifogás, tisztázd, mit is akarsz az élettől.
Szerintem meg szimplàn ne hùzd fel magad ezeken... Ha làtja, hogy ùgyis a magad életét éled anélkûl, hogy a segìtégére szorulnàl, akkor biztos ô is nyugodt... csak lehet màr nagyon nagypapa akar lenni... mert ahogy kivettem, te vagy az egyetlen vér szerinti lànya.. nemtom.. Aki elôttem azt ìrta, hogy meg akarsz neki felelni, de nem tudsz, igaza lehet, hiszen ennyire kûlônbôzôek vagytok, az nem kifejezetten baj, csak nehezbìti a helyzetet! én sok tûrelmet kìvànnék neked hozzà, hiszen még nem jutottàl el odàig, hogy elhajtsd, ami amùgy nagy hiba lenne... de ezt is te tudod valòjàban.. Ne hàrìtsd a felelôsséget apàdra, hogy te még nem akarsz gyereket, nem azért nem akarod, mert apàd az ôrûletbe kerget ezzel a témàval, hanem mert még nem vagy rà kész.. még élni akarsz és kapni az élettôl, tôk oké a dolog, csak tedd tisztàba a miértjét, màris nem az apàdra fogsz emiatt is haragudni... Amùgy a kérdésre a vàlasz, nem, nem minden apa ilyen, van rosszabb is és van jobb is... Nekem egy eléggé szûkszavù apuka jutott, akire ezen az egy dolgon kìvûl, hogy nehéz vele kommunikàlni, nem mondhatok semmi rosszat, bàr ô se nagyon akart tàmogatni, hogy formatervezô legyek, egy idô utàn màr ô rugdosott ha bizonytalan voltam... :) én nem szeretem a rock-ot :)
Kitartàs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!