Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Minden apa ilyen h. lye vagy...

Minden apa ilyen h. lye vagy csak az enyém?

Figyelt kérdés
egész életemben azt hallgattam apámtól, h minek annyit tanulni, gyerek kell, szakmunkás iskola, hülyeség a rajz, a zene, nagy ház, gyerek, gyerek, gyerek és egy önző sz@ar vagyok, amiért nekem 30 évesen még nincs. 2 nevelt lányát beíratta gyorsan szakmunkásba, h dolgozzanak minél előbb, mert egy szvrrágó, azok meg sírtak. évente 1* találkozunk, akkor is ezzel cseszeget. még jó, h elváltak a szüleim, formatervező lettem, beszélek angolul, imádom a rockot és beugatok, azééért is!!! és meg is vetem az ilyen gondolkodást, kispolgári, beszűkült. ha lesz gyerekem, nagyon értelmes és okos lesz, de már azt sem akarom, h lássa. ez kihat a párkapcsolatomra is, amint a gyerek kerül szóba, a hajam az égnek áll, pedig ez a pasi egy tündér és már alakul bennem vmi. apám meg kiöli belőlem. kórházban voltam, erre felhív. semmi, h mi van , miért vagy ott? gyere ki, nincs bajod, meg kell felelned mint anya, azzal foglalkozzál, meee férjnél vagy.
2011. febr. 11. 10:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem mind, de nem is vagy vele egyedül.
2011. febr. 11. 10:28
 2/16 anonim ***** válasza:
Már hogy lenne minden apa ilyen?
2011. febr. 11. 10:33
 3/16 A kérdező kommentje:
elkeseredésemben írtam, persze, h nem mind ilyen
2011. febr. 11. 10:36
 4/16 anonim ***** válasza:
Szakítsd meg vele kapcolatot, mi a probléma?
2011. febr. 11. 10:42
 5/16 A kérdező kommentje:
hogy utálom, h ilyen:( el kéne fogadnunk egymást, de nagyon nem megy. régen nagyon felnéztem rá, apás voltam kicsinek.
2011. febr. 11. 10:44
 6/16 anonim ***** válasza:
Nehéz lehet, elhiszem. De tényleg szard le. Egy szülőt sem ismerek, aki azt mondja a gyerekének, hogy menjen inkább szakmunkásképzőbe, ahelyett, hogy ösztönözné a tanulásra.
2011. febr. 11. 11:00
 7/16 anonim ***** válasza:

"diktator es erzeketlen"!

Nem tudod Ot megvaltoztatni, mivel ezekkel a tulajdonsagokkal bir, es a korral ez fog elhatalmasodni fog, es meg nehezebb lesz a kornyezeteben elo szemelyesegeknek.

Maradj tavol Tole ha teheted.

2011. febr. 11. 11:08
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem mind ilyen, Te "fogtad ki". Valamit biztosan meg akar ezzel tanítani Neked az élet...
2011. febr. 11. 11:49
 9/16 anonim ***** válasza:
Az én apám is ugyanilyen!De én már nem foglalkozom vele,marhára nem érdekel a véleménye.Gyerek koromban nekem is jó volt vele a kapcsolatom,de most már katasztrófális,lassan 2 éve hogy nem beszélünk.Ő is mindent elitélt ami nekem tetszett vagy jónak láttam!Amúgy én is szeretem a rockot!Mi a kedvenced?:)
2011. febr. 11. 12:02
 10/16 anonim ***** válasza:
Próbálj vele jóban lenni. Az enyém kicsit jobb volt azért, mégis eltávolodtunk egymástól. Most meg haldoklik, és nem bírom elviselni a gondolatot, hogy annyi évet elvesztegettünk a nézetkülönbségek miatt.
2011. febr. 11. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!