Mi a véleményetek az: Anna, Olívia, Orsi, Dóri, Alíz Viki nevekről?
Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 11:43
21/24 anonim válasza:
Nekem a kedvenc női nevem, már nagyon sok éve az Anna :). Nagyon szép névnek találom :).
22/24 anonim válasza:
Az utolsó vagyok. Engem Erzsébetnek hívnak:S, én elégedett vagyok vele :S. Sok a beceneve. Mondjuk csak az Anna tetszik a felsorolt nevek közül. Dórinak a kutyánkat hívták.
23/24 anonim válasza:
az Anna túlcsépelt, a Vikit meg egy olyan népcsopothoz kötöm, amivel rossz az emlékem. a többi ok:)
24/24 anonim válasza:
Szerintem az Anna név nagyon gyakori
Olíviáról akaratlanul is az olíva olaj jut eszembe
Orsolya leginkább semleges nekem, főleg becézve, csak nekem személy szerint talán egy keresztnévben a ly nem tetszik
Dórit én szeretem mint név, talán azért is mert egyszerű
Alíz szép név, hangzása is tetszik, őszintén azt tartom furának, hogy csak kevés embert hívnak így
Viki szintén tetszik, Ha Viktória akkor én pl egy komolyabb nőt képzelek el, ha pedig Viki akkor ugyanez a név egy vidám nőt juttat eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!