Nekem mindegyik név tetszik ha választani kellene akkor inkább a Noémi.
2011. máj. 15. 19:23
2/12 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek, a Noémiről mindig egy "fogyatékos" csaj jut eszembe, az Olíviáról meg az olívaolaj.
2011. máj. 15. 19:25
3/12 anonim válasza:
Nekem az Olívia jobban tetszik. Nagyon költői :)
2011. máj. 15. 19:34
4/12 anonim válasza:
Nekem is tetszik mindkettő, az Olíviát különlegesebbnek tartom.
2011. máj. 15. 19:54
5/12 anonim válasza:
Masodik valaszolo: Kivancsi lennek a te gyonyoruseges nevedre!!!
Kerdesre: Mindketto tetszik. Engem Noeminek hivnak es szeretem a nevemet. Emlexem kislany koromban sokan megdicsertek,hogy milyen szep nevem van :)
2011. máj. 16. 05:45
6/12 anonim válasza:
Nekem nincs bajom egyikkel sem, de az Oliviat sokkal elegansabb nevnek tartom. A Noemi picit egyszeru, de egyebkent nem csunya nev az sem.
Utolsonak irnam (bar nem nekem szolt az irasa), hogy SAJNOS a nevunket nem mi valasztjuk meg, igy senki sem tehet arrol, hogy milyen nevet visel. A viselese se nem ereny (mivel nem te adtad magadnak), se nem szegyelni valo. Ettol meg lehet velemenyunk a nevekrol. En pl. nem szeretem a sajat nevemet, tudok realisan gondolkodni, tehat nem abban a hitben elek, hogy csak az en nevem szep es a tobbit csak lehuzom. Miert ne lehetne akar negativ velemenyt is mondani egy nevrol? Mindenkibol mast valt ki ugyanaz a nev. Milyen jo, hogy ez igy van es epp ezert van ennyi nev, igy mindenki igenye ki van elegitve!
2011. máj. 16. 06:49
7/12 anonim válasza:
Szép mind a kettő.Én is gondolkodtam rajtuk de fiam lesz ismét.:)
2011. máj. 16. 08:45
8/12 anonim válasza:
Nekem a Noémi nagyon tetszik, a másik név már kevésbé!!!
2011. máj. 16. 09:30
9/12 anonim válasza:
Csak a Noémi tetszik.
2011. máj. 16. 10:59
10/12 anonim válasza:
Nekem a Noémi a nagy kedvenc, de a páromnak nem tetszik, mert neki is valaki eszébe jut róla, ezért nem lesz Noncsi lánykám :o( Az Olívia is szép, dallamos, főleg ha megy a vezetéknévhez. Még általános iskolás koromban az osztálytársamnak a húga volt Olívia, akkor nem tetszett, mert csak Olinak hívták, mint a nagymamám barna bőrű szomszédját, aki pedig egy napon született velem, ő viszont Olivér volt.... Ez olyan dolog, hogy kinek milyen emlékei vannak egy névvel kapcsolatban. Sajnos nagyon befolyásolhat minket. Pl. Barbarát azért nem adnék a lányomnak, mert a Barbiról egy sznob, nyafka kiscsajszi jut eszembe....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!