Az lehetséges hogy a fiamnak ne legyen keresztanya csak keresztapja? Nem találtunk senkit aki megfelelö lenne a keresztanyaszerepe!
Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 15:55
1/11 anonim válasza:
Persze, az en fiamnak is csak keresztapja van, a testverem. Nincs felesege, a baratnoje meg persze nem lesz keresztmama. Nincs ebben semmi kulonos.
2/11 anonim válasza:
Lehetséges így is és fordítva is. A "Keresztapa" ( :) ) párja elláthatja a keresztanyai teendőket a ceremónián való részvétel nélkül is. :)
3/11 anonim válasza:
Persze, nem probléma. Egyébként én ismerek olyan gyerekeket is, akiknek a saját szüleik lettek a keresztszüleik is egyben, ezt is engedték.
4/11 A kérdező kommentje:
Nálunk a testvéremet szeretnénk keresztapának de a párját viszont nem szeretnénk keresztanyának!kicsit hülyén jönn ki de nem vagyunk olyan hű de jo viszonyban hogy a gyermekünk keresztanya legyen!
2009. febr. 9. 17:07
5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat!!!
2009. febr. 9. 17:08
6/11 anonim válasza:
Az én lányomnk 4 éve volt a keresztelője, római katolikussá kereszteltük, de nekünk NEM(!!!!!) engedték, hogy csak keresztapa legyen. Keresztanya nekünk se nagyon volt, ezért az akkori jónak hitt barátnőm volt!!! Természetesen nagyon nagyon megbántam!!!!!
7/11 anonim válasza:
02-09 17:02 - köszi a lepontozást annak a baromnak, aki lepontozott, pedig igazat írtam, csak azért nem írok ki adatokat, mert személyi jogokat sértené, ha publikusan kiadnám őket
8/11 anonim válasza:
Persze, nincs azzal semmi gond, ha nem lesz keresztanyja. Ha a keresztapa megfelelő a szerepre, felesleges lenne csak azért keresni valakit, hogy látszatból legyen.
9/11 anonim válasza:
Tiszelt 02.13. 14.34! A keresztszülőkre azért is van szükség, hogy megadják a segítséget a szülőknek a nevelésben, vagy ha a szülőkkel valami történik helyettesítsék őket. Ha a keresztszülő azonos a szülővel, a gyereket fosztod meg a későbbi segítő kezektől.
10/11 anonim válasza:
10.48: ez mind szép és jó elméletben, csak gyakorlatban az a jellemző, hogy a keresztszülőség semmilyen kötelezettséggel sem jár már manapság. Az én keresztszüleim pl. soha semmiben sem segítettek a szüleimnek vagy nekem, sőt, még idegenek is különb módon viszonyulnak hozzám. És sokan vagyunk ezzel így. Nem kell "kirakatként" valaki csak azért, hogy legyen keresztszülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!