Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg nem lehetek terhesen...

Tényleg nem lehetek terhesen keresztanya?

Figyelt kérdés
24 hetes terhes vagyok.Felkértek hogy legyek keresztanya,de többen is azzal riogatnak,hogy terhesen nem tarthaton a keresztvíz alá a gyereket,mert akkor az én babámnak lesz valami baja.Ti mit gondoltok erről?
2011. szept. 8. 11:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
De lehetsz. Egyebkent is a hitnek semmi koze a babonakhoz!!!
2011. szept. 8. 12:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez butaság.Gondolom ez egy régi babona.Mi baja lehetne a babádnak attól,ha egy másik babát a víz alá tartasz egy templomban??Maximum az emeléstől lehet bajod,de rengeteg kismama emelgeti a 2-3 éves gyerekét várandósan.
2011. szept. 8. 12:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

36 hetes terhesen lettem keresztanya, és nagyanyám a keresztelő előtt közölte, hogy ilyet nem szabad, mert meg fog halni a babám. Hát tudod...szeretem a mamámat, de ott és akkor szívesen elküldtem volna melegebb éghajlatra. Hogy a francba mondhat ilyet, amikor amúgy is aggódik az ember már mindene terhesen? Na mindegy, nem vettem komolyan, a babonákkal ki lehet űzni a világból...nem hiszek bennük és nem érdekelnek, utálom ha valaki ezekkel jön!

Na szóval a keresztelő megvolt, lányom makk egészséges 1 éves kislány, senkinek semmi baja.

Úgyhogy ne parázz ezen, nem egy keresztelő miatt lesz beteg a baba!!!!! Ugyan már!

2011. szept. 8. 12:02
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Ez egy oltári nagy baromság! Nem tudom ki mondta, de tökkelütött az biztos. Ha vannak kétségeid nyugodtan, fordulj a paphoz, lelkészhez, Ő készségesen mindent el fog mondani. Bármelyik Pap nyitott ezekre a dolgokra. Ő majd megnyugtat? Isten házában mi baja lehetne egy pindúrka magzatnak? Szerinted ő ezt megengedné? Kizárt.
2011. szept. 8. 12:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
szia.ez csak egy hü...e babona semmi köze a valósághoz.valaki kitalálta és azt hiszik az emberek hogy van valami valóság alapja.pedig nincs.ez egy nagyon nagy butaság.nyugodtan lehetsz keresztanya.semmi baja nem lesz a babádnak!
2011. szept. 8. 12:05
 6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a megnyugtató válaszokat,én is így gondolom ahogy ti,csak úgy felidegesítettek ezzel,hogy gondoltam itt majd megkérdezem,hogy igaz-e?
2011. szept. 8. 12:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A jövőben messziről elkerülném azokat a "jóakaróimat", akik ilyeneket mondanak nekem.
2011. szept. 8. 12:22
 8/12 anonim ***** válasza:
79%

1. Nem tudom, melyik bolygón él, aki ilyen hülyeséget mond, de hogy nincs rád tekintettel, az biztos.

2. Római katolikus vagyok, keresztanya és gyakorló keresztény is. Nem vagyok pap, de, ha elég hiteles számodra, azt szívesen elmondom: Jézus SEHOL sem tesz ilyen marhaságról említést a kis Biblia nevű kézikönyvében.

3. Ha erről megkérdeznéd a papotokat, szerintem azoknak lenne baja, akik ilyeneket mondanak neked.

Nyugodtan légy keresztanya. Sőt, még valami: a szertartás előtt mondd a papnak, hogy áldást kérsz a születendő gyermekedre is a pocakodban. Meg fogja tenni, a károgók meg legalább befoghatják: egy babona + egy áldás = nem fog a rontás.

Komolyan mondom, középkor...

2011. szept. 8. 12:47
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
32 hetesen lettem keresztanya!! Gyönyörü egészséges kisfiam van nincs semmi baja! Nem is hallotam még erről de szerintem hülyeség!! Nyugodtan tartsd a keresztvíz alá!
2011. szept. 8. 13:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Az emberi butaság határtalan....
2011. szept. 8. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!