Mit tudok tenni ha nem kapom meg gyermekem?
Elváltam,Láthatásom van a gyerekre de az anyja rendszeresen nem "adja"oda nekem.Kérdésem pontosan az hogy hova fordulhatok ha ez az eset megint fölmerül?
Meg az ellen tehetek-e valamit ha a gyereket "elhanyagolja"?
P.L.:mivel a gyermek tartásproblémás hordani kellene úszni de ő ezt nem teszi.Én nem tudom vinni mert Nem hogy a gyereket nem engedi hozzám még az orvosi beutalót se adja át.
gyámhatósághoz lehet ezzel fordulni, szerintem. esetleg családvédelmisekhez.
De azt bizonyítanod kell, hogy ő elhanyagolja a gyereket. nem elég az hogy te mondod, tárgyi bizonyítékot vigyél.
Arról hogy vigyek tárgyi bizonyítékot hogy nem engedi hozzám a gyereket?
A Gyámhatóságot,Családvédelmi központot hogy tudom elérni?
A gyerekvédelmiseknek, ha szólsz, kimennek családlátogatásra, akkor is ha nincs bizonyítékod. Ha rájönnek, hogy igazad van, akkor utána már pl. a gyermekelhelyezési-pert is megnyernéd.
Nálunk apám minden hülye indokot felhozott, hogy pl. nincs ruhám meg ilyenek, és kijöttek megnézni a szekrényemet.. pedig ez teljesen alaptalan volt. Tehát a gyerekvédelmisek ugranak mindenre. A gyámügy csak "nagy" problémákba avatkozik be. Amíg nem mondtam azt, hogy öngyilkos leszek, addig csak annyit mondtak: a szülők intézzék el egymás között a nézeteltérést.. Őket csak a jog érdekli, az, hogy a gyereknek vmire szüksége lenne, az nem. Sajnos ezt magamnak kellett megtapasztalni még gyerekként:S
Remélem, hogy Nálad minden sikeres lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!