Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Anyukám már teljesen kikészít,...

Anyukám már teljesen kikészít, nem csak engem, de apukámat is. Mit tehetnék én, mint gyerek?

Figyelt kérdés

Eddig nagyon harmonikus családi életünk volt, nem volt semmi probléma. 1 édes húgom van, és, három fogadott kistesónk, mert anyuék nevelőszülők.

Anya egyszer elolvasta apa sms-eit, és az egyik kolléganője azt írta az egyiknek a végére, hogy "hiányzol". Anya erre bepipult, összeveszett apával, hogy biztosan megcsalja. Apa hárított, mert tényleg nem igaz. Ezután apa elvitt engem színházba, és amikor hazajöttünk nagyon összevesztek. Kint a hóban veszekedtek, anya el akart menni, de apa legalább egy órán keresztül küzdött, hogy ne mehessen el. Én is kiabáltam anyával, hogy azért ennyire önző és gyerekes nem lehet, hogy itt akar hagyni minket egy ilyen hülyeségért, amit ő végül is csak beképzel magának.

Már három hete ez megy, már tényleg nem bírom. Én apa pártját fogom, mert tudom, hogy anyát szereti, bár amikor találkoztam a nővel, és apa is ott volt velem, a testbeszédéből volt pár olyan jel, amiről úgy gondolom, hogy az a nő nem csak munkatársként tekint apura (a lábfeje végig apa felé mutatott, még akkor is, amikor én beszéltem, amikor kezet fogtunk, apát nézte, végig mosolygott rá, kicsit hozzáért a kezéhez, tudjátok az a tipikus ,,Jaj, nem mondod komolyan" mellé vett mozdulat), de tudom, hogy apa nem szereti őt.

Anya ennek ellenére nem száll le a témáról, és én, mint legnagyobb gyerek akarok tenni valamit annak érdekében, hogy ennek legyen már vége.

13/L

2011. jan. 3. 18:31
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szia nem bénáztalak le és neked se kéne engemet tudok helyesen írni csak a kanadai laptopon nincs ékezett csak a gépen ha tudnád nem én írtam a üzeneted amit kaptál hanem a kis tesóm na de mindegy csak hagyjuk egymást békén szia.
2011. jan. 9. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!