Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Tegezitek vagy magázzátok az...

Tegezitek vagy magázzátok az anyósotokat? Kort is írjatok!

Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 22:33
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy azért nem ajánlották fel, mert vagy még fiatal vagy, nem vagy 30 körüli nő, hanem kevesebb, vagy esetleg az is lehet az oka, hogy nem vagytok még együtt olyan régóta. Én már hallottam olyat, hogy anyós a vejének az esküvőkor vagy leánykéréskor ajánlotta fel, és mivel épp buli volt, megitták a pertut.

24/L és mindkét volt barátom szüleit tegeztem, míg ők anyumat magázták, apumat tegezték (szüleim elváltak és apa anyától teljesen függetlenül felajánlotta a tegezést. Ez egy háztartásban nem nagyon működne szerintem, akkor vagy mindkét szülőt magázza, vagy mindkettőt tegezze, úgy reális.)

2010. dec. 27. 14:11
 32/39 anonim ***** válasza:
Bocs, elírtam, szóval én mindenkit MAGÁZTAM.
2010. dec. 27. 14:12
 33/39 anonim ***** válasza:
79%

Én előző párom szüleivel is első perctől fogva tegeződtem, 2 évig voltunk együtt, én 16 voltam az elején, az ő szülei 58 évesek (párom 18).

A mostani párom szüleivel is első pillanattól tegeződünk, és a párom is az én szüleimmel. Most 4 éve vagyunk együtt, és a párom is egyidős velem, és a szüleink is egy idősek (42 évesek).

2010. dec. 27. 15:52
 34/39 Katamarán válasza:
Az anyósomat első perctől tegezem, keresztnevén szólítom, apóst nem. Igyekszem elkerülni, de néha kínos a megszólítása. Mit mondjak? Papa? Az "apuka" nem megy, nem az apukám. Sosem ajánlotta fel. Most 38 éves vagyok, ő 66, anyós 63. 18 éve vagyok a menyük. Ez van, ez már így marad, úgy látszik.
2010. dec. 30. 13:23
 35/39 anonim ***** válasza:
Én nem láttam évek óta anyósom,úgyhogy sehogy, de Férjem tegezi anyámat, vagyis az anyósát. Anyu megkérte rá,Férjem meg örömmel fogadta.
2011. jan. 4. 17:27
 36/39 anonim válasza:
Tegezem barátnőm szüleit, ők kértek meg! Én 23 vagyok, a szülei pedig 41 és 44. Barátnőm viszont nem tegezi én szüleimet, mert még nem alakult ki, meg az unokájuk is idősebb :)
2011. jan. 6. 17:47
 37/39 anonim válasza:
60 éves vagyok ,immár 40 éve vagyok együtt nejemmel . Szüleinél, első bemutatkozó látogatásnál ,ők ajánlották fel a tegeződést .
2011. jan. 7. 16:55
 38/39 anonim ***** válasza:
Magázom az anyós jelöltemet. Korból kifolyólag is Én 21/L Ő 45
2011. jan. 16. 10:06
 39/39 anonim válasza:

Tegezem őket, igaz még csak a barátom szülei, de már családtagként kezelnek, és nagyon szeretem Őket <3

anyósom: 39 éves

apósom: 43 éves

én pedig 14 éves vagyok :)

2013. máj. 21. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!