Tegezitek vagy magázzátok az anyósotokat? Kort is írjatok!
Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 22:33
21/39 anonim válasza:
Magázom. Fura is lenne tegezni, mert a férjem (és a testvérei is) magázza a szüleit, mivel nálunk ez szokás. Én 30 éves vagyok, a férjem 36.
22/39 anonim válasza:
Anyósom 67 éves, kzdetek óta magázom őt, nem is tudnám már tegezni. 35/N
24/39 anonim válasza:
Tegezem anyósomat, bár a kapcsolat elején magázódtunk. Mára nagyon jóban lettünk, úgyhogy ez nem is kérdés. Tegezve is meg lehet adni a tiszteletet a másiknak. Anyósom 49 éves, én 25 vagyok.
25/39 anonim válasza:
tegezem az anyóst, életem párja is tegezi jóanyámat.
apját nem ismerem.
ő az én apámat csuklóból letegezte az első találkozásnál. bár apámmal jó ha 1 évben 1x összefutok véletlenül, szóval komolyabban nem téma a dolog.
26/39 anonim válasza:
Tegezem őket, mert "felháborodtak", amikor hallották, hogy a férjem (akkor még csak vőlegényem) tegezi a szüleimet. (Az szüleim akkor ajánlották fel neki, hogy tegeződjenek, amikor megkérte tőlük a kezemet.) :)
Konkrétan így volt (anyósom): "Mondd csak, te miért is magázol, amikor xy tegezi anyukádat?" Erre én: "Mert nem mondta, hogy tegezhetem, és így illik." Viccesen jött ki ott és akkor.
29/39 anonim válasza:
Tegezem a barátom szüleit. 17 L vagyok, szülei 57 évesek. Barátom is tegezi anyukámat, 17 ő is, anyum 37 :)
30/39 anonim válasza:
Ja és másfél éve vagyunk együtt, és csak nemrégiben ajánlották fel a dolgot. Anyukám meg kijelentette hogy "csókolja a béka fenekét, kikéri magának hogy ő nem öreg:D"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!