Normális, ha már saját családra vágyom?
Normális, mert én is erre vágyom. :D Barátom szokott is ilyenekről beszélni, hogy milyen jó lesz, ha érettségi után összeköltözünk, stb... alig várom már. :)
17/L
Teljesen normális.:) Bár én gyereket soha nem akartam, 15 évesen már férjhez mentem volna. Majdnem meg is történt 17 évesen szülöi beleegyezéssel... aztán megijedtem és lemondtam az egészet. Utólag visszagondolva nagyon jól tettem, hiszen nagyon fiatal voltam ahhoz, hogy lekössem magam. Meg a srác is teljesen megváltozott késöbb rossz irányba, tehát mindenképpen váltunk volna. 5 hónapja házasodtam és van egy 3 hónapos kislányom is (ahhoz képest, hogy nem akartam gyereket). Szóval ezt csak azért írtam le, mert az érzés nem baj, hogy megvan de még ne váljon valóra, mert nem biztos, hogy örök életre szólna. Egyébként tetszik, hogy te nem vagy egy kis buta tinilány aki ott riszálja magát a diszkókban. Remélem ilyen maradsz!:)
22/L
Nem árt pár évet várni. Bár van egy ismerősöm, aki 17 évesen esett teherbe. Most 42, három gyereke van, és azóta is együtt van a párjával. De sajnos a többség nem ennyire szerencsés.
Igaz, kétéves szakiskolába járt, így már addigra befejezte, de most már 4-5 év kell hozzá, ezért nem ártana kivárni, amíg leérettségizel vagy elvégzed a technikusit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!