Miért vágyom ennyire külföldi férfira?
Nem vagy ezzel egyedül.
Nálam ennek az az oka, hogy külföldön (éltem már pár országban) sokkal normálisabb férfiakkal találkoztam, mint itthon. A tenyerükön hordoztak, gálánsak voltak, egyszóval úriemberek. Nem azzal kezdték, hogy "csá, szexy nő vagy, megadod a számod?".
Na persze nem mondom, hogy itthon nem lehet ilyen férfit találni és, hogy minden külföldi normális. Lehet, csak nekem volt ekkora szerencsém...
Ösztön. A férfiaknál is működik.
A beltenyészet elkerülése érdekében alakult ki, hogy az idegenség vonzó.
A tudatos "magyarázatok", amiket ehhez hozzágyártanak az emberek, utólagosak és nem érintik a jelenség okát.
nem tudom miért lehet, de én se vágyom magyarra.
próbáltam sokkal járni és mind rosszul sült el.
volt 1 lengyel barátom, ő igazi úriember, kinyitja nekem az ajtót, lesegíti a kabátomat stb., kifogástalan a modora, nem káromkodik...
megismertem pár barátját, ők is műveltek, kedvesek.
a magyar férfiak többségéből hiányzik a nők iránti tisztelet, az udvariasság, talán még az idősebb korosztályban jobban előfordul.
a külföldieknél is lehet term. kivétel, de ott több az intelligensen viselkedő személy. :)
én most orosszal akarok járni, egyszerűen annyira tetszik az arcszerkezetük, testalkatuk, hogy megőrülök értük. :D
20/L
Esetleg olyan illúzióid vannak, hogy ha külföldi akkor biztosan jobb? Mint aki azt hiszi, hogy külföldömn biztosabb mindig minden jobb :)
Ez egy kicsit hasonlít nekem arra, amikro sztárokért rajong valaki. Nem maga a személy érdekel, csak valami róla elképzelt dolog, az őt körüllengő imidzs izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!