Miért vágyom ennyire külföldi férfira?
ma 22:33
Ha marhaság lenne, akkor nem tapasztalná minden férfi, hogy idegenben akkor is tapadnak rá a nők, ha belföldön nem méltatták különösebb figyelemre.
Ugyan ebben a topikban most éppen az a konszenzus, hogy a magyar férfiak rettenetesek és a külföldiek azért jók, mert a magyaroknál mindenki jobb, de pl. az NDK-beli magyar munkavállalók meg azt tapasztalták, hogy a német nők odavannak a magyar férfiakért, pedig azok, mint itt is olvashatjuk, selejtesek.
A látszólagos ellentmondás feloldása az, hogy Magyarországon a magyar férfi nem idegen, ezért mindig kevésbé vonzó, mint egy német, olasz orosz vagy hottentotta, míg Németországban a magyar külföldi volt, ezért vonzóbb egy németnél.
Kiváncsiságból benéztem ide Férfi létemre és szokás szerint kifagytam a válaszokon.
Németországban élö Magyar vagyok, otthon is mindig Úriember voltam mindenkivel szemben mégsem érdekelt senkit.
Kövezzetek meg érte, de Nekem az a véleményem, hogy ez is a pénz körül forog.
Az, hogy egy Nöt a tenyeremen hordozok nem merülhet ki abban, hogy elöre engedem és szimplán kedves vagyok, megosztom vele az utolsó szelet kenyerem. Ez ma más értelmet nyert és ezt a saját börömön tapasztalom. Ma ez az jelenti, hogy lehetöség szerint minél elökelöbb, minél inkluzívabb szintet kell biztosítani, mert attól fogja magát a Nö jól érezni magát, ha elviszem egy jobb étterembe és nem attól, ha otthon Én magam alkotok valamit és azt teszem az asztalra.
Ez az alapvetö különbség, a pénz.
ma 22:32
Nagyon egyszerű a dolog. Magyar szemszögből:
Ha egy skandináv férfi udvarias, akkor udvarias.
Ha egy magyar férfi udvarias, akkor nyámnyila.
Ha egy spanyol férfi durva, akkor temperamentumos.
Ha egy magyar férfi durva, akkor bunkó.
A különbség oka nem valami nemzeti előítélet, hanem az, hogy az idegen jobb színben tűnik fel. Mint említettem, ez egy természetes ösztön. És nemcsak a nők rajonganak az olaszokért meg a négerekért (és mindenkiért, akinek sötét a bőre, azaz jól láthatóan "más"), hanem a férfiak is a brazil, fülöp-szigeteki vagy a japán nőkért.
Hát én beérném azzal is, ha otthon csinálnál valamit és otthon szolgálnál ki:D
De tényleg. Nem kell ehhez pénz.
Amúgy igaza lehet az 53%-os válaszolónak (is). Az idegen, ismeretlen sokszor vonzóbb.
Az biztosan igaz, hogy németországban sok a csúnya nő de sok a helyes német pasi :)
Magas, szőke kék szem, vagy a bajor-német: magas fekete haj kékszem/barnaszem és iszonyú jóképűek!
Nos egy magyar nő kimegy németbe tapadnak rá a pasik, mert a magyar nők szebbek mint a sváb nők!
Talán azért,
mert itthon a hatalmas hátsóddal nem kellesz senkinek,
míg a bantuknál a gazdagság jele egy dagadt nő !!
ma 20:14
...és megtaláltad már a kis japikádnak a fütyikéjét? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!