Fiúk, lányok ! Milyen a kapcsolatotok édesanyàtok/ és edesapàtok új párjával azaz mostoha anyád / apátokkal?
Én nem a "gyerek" vagyok a sztoriban, hanem az új pár. Mondjuk a lánya már 17 éves volt, mikor összejöttem az apjával (már 18) és nagyon megszerettük egymást.
Nyilván ebben a korban már ne a nevelőanyja vagyok, hanem a barátnője. Sok dolgot megoszt velem (amit még a párommal sem), teljesen bizalmas a kapcsolatunk.
Persze neki ott van az édesanyja (akivel szintén jó kapcsolatot ápolunk), úgyhogy nincs szüksége "még egy anyára". Viszont van egy nevelőapja, akit gyűlöl.
Én már csak múlt időben tudok írni. Anyám párjával jóban voltam
ő tanított meg késsel villával enni. Mindig törődött velem.
Persze volt vele negatív emlékem is de az elhalványul a sok jó
emlékkel szemben.
Anyámmal sajnos megszakadt a kapcsolatuk de amúgy is se veled se nélküled kapcsolatban voltak.
Folyton veszekedtek, ez sem volt számomra annyira jó emlék.
Apukám barátnője viszont egy csodálatos kedves nő volt.
Vele is jóban voltam, annak ellenére is hogy ő német volt.
Sok közös programot szerveztünk
elmentem apáékkal strandra, olyan is volt hogy kettesben mentem vele
sétálni. Nagyon jól éreztem magam vele annak ellenére is hogy nem beszéltem németül. Ő nagyon szeretett engem is meg a húgomat is. Sajnos a történetnek nem lett jó vége. Apukám meghalt és a tenetésén találkoztunk utoljára.
Ott akkor elköszöntünk.
De a kapcsolat nem szakadt meg
többször is írt nekem szülinapomra meg karácsonyra is. Szeretett volna még találkozni velem de erre már nem került sor.
Sajnos egy pár éve már ő is meghalt. Nem akartam elhinni
nagyon szomorú voltam emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!