József Kálmán kérdése:
A geneaneten, hogyan tudom megnézni valakinek a teljes családfáját?
Figyelt kérdés
Mert miután beírom a keresőbe valaki nevét és kiadja őt akkor csak egy adatlapot ad ki, hogy mikor született és halt meg vagy mi volt a szüleinek a neve meg ilyenek, de nem kapok komplett családfát. Így pedig lehet ,hogy egy olyan ember adatlapjára kattintok rá, aki nem az az illető, csak ugyanaz az ő és a szülei neve, mint akinek én keresem a születési meg a halálozási dátumát, emiatt pedig rossz dátumokat jegyzek meg.okt. 27. 14:47
1/1 anonim válasza:
Asszem ezt a feltöltő dönti el, tehát nem te.
Keress máshol, írd be gogölbe a neveket, hátha kiad valamit. Én így találtam sok mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!