Valós lehet a myheritage oldal dns tesztje?
Figyelt kérdés
Van ez az oldal ,ahol dns tesztet lehet csináltatni,hogy honnan származunk. Te mit gondolsz erről? Megéri?
Valóban,ki lehet deríteni a dns-ünkből hogy honnan származunk?
aug. 21. 13:12
1/8 anonim válasza:
Igen sot a kozelebbi rokon a talalatok kozott az mivel pl beszeltem ket no rokonommal mondtak ki a nagyszuleik stb gondolom a szarmazas is az
2/8 anonim válasza:
Nem kamu, valos, de minel tavolabbi rokon vagy kevesebb az egyezes, annal valoszerubb a veletlen hasonlosag.
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
aug. 21. 14:07
4/8 anonim válasza:
Szerintem az emberek mondjuk 95%-ának úgyis az jön ki, hogy mindenféle ősei is vannak. Ezért meg minek fizessek?...
5/8 Platypus válasza:
Egy atom idegesítő kamus oldal. Mármint a DNS része oké, nekem megtalált egy halom ismert rokont és pontosan a helyükre is tette őket. Másrészt az ingyenes családfa meg a többi ajánlatuk az egyszerűen hamis reklám. Én ajándékba kaptam a tesztet, ami egyébként nem volt olcsó, de nincs előfizetésem. Így folyamatosan kapom a spameket, hogy megtalálta az unokatesóm, szerkesszem be a családfámba - éppen csak ez már előfizus szolgáltatás. A megtalált emberek adatlapját se tudom megnyitni. Előfizetés nélkül teljesen használhatatlan az egész.
6/8 anonim válasza:
A teszt a ma élő populációkkal veti össze a te dns-ed.
Ettől még érdekes lehet, de akármit nem lehet belőle kikövetkeztetni. Ha volt a középkorban egy kínai felmenőd, azt már nem hozza ki. (Erre persze kicsi az esély a valóságban, csak a példa kedvéért mondtam.)
7/8 anonim válasza:
Én ajándékba kaptam a tesztet, ami egyébként nem volt olcsó
Egyébként olcsó, most pl. 35euró+postaköltség. Szerintem ez annyira nem vészes.
8/8 Platypus válasza:
Én valami 120 jurós extra csomagot kaptam. Ebbe szerintem bele kéne férjen, hogy amikor az általam valóban ingyenesen felrajzolt családfában szereplő személy regisztrál a rendszerbe, és onnantól folyamatosan kapom az értesítést, hogy igazoljam, hogy tényleg ő az-e, azért ne kelljen külön fizetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!