Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Milyen érzés ha valakinek...

Milyen érzés ha valakinek nincs testvére? Akkor az a "normális"? Nincs semmi hiányérzet vágyódás valaki után? Vagy valahol mindig érzi az ember, hogy jó lenne egy testvér?

Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 13:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok! További válaszoknak is örülnék még!
2010. nov. 2. 14:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

nincs, de sztem meg is őrültem volna, ha lenne.

imádtam egyedül játszani, nagyon jól feltaláltam magam kiskoromban is, persze volt jópár kisbarátom, akikkel az oviban vagy nyári szünetben jól elvoltunk.

anyum párszor áthívta kisebb koromban egy.egy barátnőmet, de annyira nem tudtam elviselni, hogy csak hisztiztem és nem akartam vele játszani.

túl fáradt voltam, szükségem volt rá, hogy egyedül dolgozzam fel az aznap történteket, fárasztottak az új impulzusok.

ez a mai napig így van. az otthon nekem egyet jelent azzal, hogy egyedül vagyok, csak nagyritkán hívok át másokat estére, a párom itt ül mellettem, de szövegelés nélkül is tudjuk hogy semmi gáz nincs, csak mindenki elvan a saját dolgaival, ettől függetlenül imádjuk egymást.

viszont ha elmegyünk valahova akár barátokkal akár ketten a párommal, akkor nagyon tudok pörögni, le se lehet lőni :D

szóval nekem semmiféle hiányérzetem nincs, nem is volt. bele se tudok gondolni abba, hogy milyen az, ha folyton ott van a seggedben valaki, és kötelező őt szeretni akkor is, ha épp megfojtanád egy kanál vízben...

2010. nov. 2. 22:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem van testverem, de en mar eleg idos voltam, mikor szuletett (tizeneves korom vege fele) es addig egyaltalan nem hianyzott. Igy, hogy van tesom se hianyozna, ha nem lenne, maga a tesom szemelye viszont hianyozna.
2010. nov. 4. 09:17
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hiányérzeted amiatt ami sose volt. Akkor valóban azt érzed normálisnak.Pedig nem az mert nagyon fogy a magyar...
2010. nov. 5. 18:03
 15/17 anonim válasza:
67%
Az előző kommentelővel egyetértek. Nekem három testvérem van, nem tudom, mi lenne nélkülük! Én személy szerint nagyon is szeretem őket! Rengeteg esetben jó, hogy vannak, akikre bármikor számíthatsz, és ezt szó szerint értem! Vannak persze összetűzések, de ez egy családban így van. Nekem két gyerekem van, a nővéremnek egy, húgomnak, és öcsémnek még nincs. De azt is biztosan tudom, amikor jöttek a gyerekek, a nagy "barátok!" gyorsan elfogytak! A testvéred nem teszi meg ezt! Legalábbis nálunk! Mi négyen vagyunk egy egész!!! Nálunk ez így működik! Azért hozzáteszem, én vagyok a "központja" a tesóknak! Rám hallgatnak a legjobban, ez mindig így volt, még gyerekkorunkban is. Szóval én nagyon szeretem mindegyik testvéremet! :-)
2010. nov. 10. 11:19
 16/17 A kérdező kommentje:
Mégegyszer köszönöm a válaszokat!Mindet érdemes elolvasni, és gondolkodni rajtuk :-)
2010. nov. 11. 14:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Sose hiányzott.Unokanővéremen látszik, hogy fáj neki, hogy nem jár össze a bátyjával aki tuskó. Lenézik, irigylik, rivalizálnak egymással. Fúj! Borzasztó. Mi lesz örökölnek? Műsor az tuti nem rövid!
jan. 27. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!