Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Keresztszüleiddel milyen a...

Keresztszüleiddel milyen a vérszerinti rokonságod? És milyen velük a kapcsolatod?

Figyelt kérdés

apámnak van egy testvére vagyis öccse, nekem a keresztapám vagyis a nagybátyám és a felesége a keresztanyám. 8 évesen lettem megkeresztelve. Nagyon szeretem őket , a nagybátyám a legjobb barátom egyben olyan mintha az édestestvérem lenne. Nekem nincs tesóm úgy mint anyumnak sincs.

23/F

júl. 26. 20:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Apám öccse a keresztapám, de amikor megkeresztelt ettek, neki még nem volt biztos kapcsolata. Anyukámnak van egy húga, az okát nem tudom hogy miért nem ő lett az, de végül anyai nagymamám nővére lett a keresztanyám. Mindkettővel nagyon jó a kapcsolatom.
júl. 26. 23:04
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
Anyukám nővére a keresztanyám, a férje a keresztapám. Sose volt olyan szoros a kapcsolat, de gyerekkoromban azért sűrűbben találkoztunk, nagyszülőknél, időnként eljöttek hozzánk vagy mi mentünk, párszor aludtam is náluk 1-2 napot. Ajándékozás, vagy hogy elvittek volna valami közös programra, sosem volt (nem baj). Amióta felnőttem, alig beszéltünk, anyukám halála óta meg szinte egyáltalán nem. (nyilván nem ők tehetnek róla, hogy még élnek, anyukám meg nem, de akkor is fáj).
júl. 26. 23:24
 13/18 anonim ***** válasza:
12%

Nekem apám öccse vagyis

A nagybátyám a keresztapám..

De nincs vele semmilyen

kapcsolatom. Apukám halála

után probáltam fel venni

vele újra a kapcsolatot

még pár éve kisebb nagyobb

sikerrel. Akkor még úgy tűnt

ő is bele megy és kedves volt

normàlis. De adodótt egy konfliktus, meghalt az apai

mamám aki után mi én és a húgom

örököltünk volna ( mivel apánk meghalt. ) De ő a hagyatéki

tárgyaláson azt hazudta nem

tud rólam/ rólunk semmit.

Amikor velem kapcsolatban volt.

És így kimaradtunk belőle

ő nyúlta le az egész örökséget.

Én nem hagytam ezt annyiban

el mentem ügyvédhez és rajta

keresztül elintéztük hogy én

is meg kapjam a részem..

Arra sem volt bátorsága

hogy a pénz átadásnál

ott legyen az ügyvédjét küldte.

Azóta nem beszélek vele

és ezek után nem is

akarom látni.

júl. 27. 00:08
 14/18 anonim ***** válasza:
39%

nekem apám volt munkatársa a keresztapám, neki a felesége a keresztanyám.

egyszer összevesztek ők ketten (a házaspár) és már kb 13 éve nem hallottam róluk.

júl. 27. 00:44
 15/18 anonim ***** válasza:
39%
Nagynéném és a férje lett a k.szülő. Semmilyen kapcsolatom nincs velük, nem is bánom, mert egyik rosszabb, mint a másik.
júl. 27. 07:28
 16/18 anonim ***** válasza:
54%
Anyukám unokatestvére a keresztanyám. Később ment férjhez, a férfit mindig jobban bírtam. 18 éves koromig szülinapomra és névnapomra kaptam tőlük ajándékok, ezeken a napokon kívül néha még találkozunk, de azóta csak kb szökőévente összefutok valamelyikkel a boltban, pedig 2km-nyi nyílegyenes út van a házaink között..
júl. 27. 10:30
 17/18 anonim ***** válasza:
54%
Apám bátyja a keresztapám, az exfelesége a keresztanyám. Keresztanyámmal nem beszéltem 15éve, az esküvőmre eljött, de előtte sem nagyon tartottuk a kapcsolatot. Keresztapámmal kb karácsonykor beszélek a kötelező családi összejövésen. Nem miattam alakult így, ő döntött úgy, hogy az évi egy talin kívül senkire nem kíváncsi a családból, még az anyukájára sem, azóta, hogy újranősült. Már csak a felesége családja érdekli.
júl. 27. 13:57
 18/18 anonim ***** válasza:

Apám lány testvére a keresztanyám. Gyerek koromba többet jártunk unokatesók miatt is ott is aludtunk hétvégén stb.

Ma már felnőttként ritkábban járunk látogatóba havi 2szer.

aug. 8. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!