Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Keresztszüleiddel milyen a...

Keresztszüleiddel milyen a vérszerinti rokonságod? És milyen velük a kapcsolatod?

Figyelt kérdés

apámnak van egy testvére vagyis öccse, nekem a keresztapám vagyis a nagybátyám és a felesége a keresztanyám. 8 évesen lettem megkeresztelve. Nagyon szeretem őket , a nagybátyám a legjobb barátom egyben olyan mintha az édestestvérem lenne. Nekem nincs tesóm úgy mint anyumnak sincs.

23/F

júl. 26. 20:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%

Anyám unokatestvére a keresztanyám. Kapcsolat semmi.

Több ezer kilométerre él, egyszer 20 évesen voltam nála 2 hétig, vett nekem egy csomó cuccot, de amúgy semmi érzelmi dolog nincs, egy jó fej anyám korú nő, de nem több.

júl. 26. 20:39
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
Anyai nagymamám volt a keresztanyám, anyai nagybátyám a keresztapám. Míg éltek, nagyon szoros volt a kapcsolatunk, nagyon szerettem őket.
júl. 26. 20:43
 3/18 anonim ***** válasza:
77%
És akinek nincs keresztszülője, azzal mi lesz? A kárhozatba megy? Ne csináljátok már!
júl. 26. 20:47
 4/18 A kérdező kommentje:
3# nem a vallásos dologról szól. Hanem a keresztszülőkröl
júl. 26. 21:03
 5/18 anonim ***** válasza:
76%

A keresztszüleimmel nem vagyunk rokonok.

Nagyon jó a kapcsolatunk.

júl. 26. 21:28
 6/18 anonim ***** válasza:
37%
4. De éppen hogy a vallás a lényege a keresztszülőségnek. Enélkül nem lehet üdvözülni? Ha lehet, akkor mi szükség van erre?
júl. 26. 21:30
 7/18 anonim ***** válasza:
64%
Apám öccse és a felesége a keresztszüleim. Semmilyen kapcsolat nincs, nem kaptam tőlük soha semmit, nem szoktunk összejárni. 10 évesen lettem megkeresztelve, mert egyházi iskolába kerültem, és ők voltak csak megfelelőek.
júl. 26. 21:36
 8/18 Metionin ***** válasza:
76%
Apám egyik testvére és a felesége, mert épp kéznél voltak, amikor anyám hirtelen behisztizett, hogy keresztelni akar. A keresztelőn kívül sosem találkoztam velük.
júl. 26. 21:39
 9/18 anonim válasza:
81%
Anyám tesója a keresztapám, egy idegen másik családból pedig a keresztanyám. Keresztapámmal kifejezetten jó a kapcsolatom, keresztanyámmal már kevésbé, a bérmakeresztanyám pedig addig láttam, míg megkereszteltek, azóta soha, vele együtt a bérmakeresztapám sem. (Úgy van kettő keresztanyám/apám, hogy bérmákozáskor még katolikus voltam, aztán átkonfirmáltam reformátusnak, és kellettek keresztszülők...)
júl. 26. 21:41
 10/18 anonim ***** válasza:
71%
Nincs rokonság közöttünk, a szüleim barátai voltak. A nagy távolság miatt ritkán találkozunk, de jóban vagyunk.
júl. 26. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!