Ébredj rá, hogy sokkal inkább tartozol önmagadhoz, mint bárki máshoz. Koncentrálj a jelenre és a jövőre.
2024. jún. 24. 03:23
2/12 anonim válasza:
Idővel megszokod. Ezen már ne gondolkozz, itt vagy. Én egészen jól belejöttem a helyzetbe, valamit kezdek magammal, próbálok hasznos lenni és alkotni is valami szépet. Szeretem magamat - valami oka csak volt, hogy ezt a családot választottam, ide születtem bele. Harmadik, nem várt gyerek vagyok. ;)
2024. jún. 24. 06:31
3/12 anonim válasza:
Anyádéknak kellett volna szexuális felilágosítás, mert 3 gyerek után sem voltak képesek, a felelős gyerekvállalásra. :(
Mi a problémád?
Éreztették ezt veled?
2024. jún. 24. 06:46
4/12 anonim válasza:
Ilyenkor az a baj, ha a többi is hasonló fejjel gondolkozik mind a 3 ugyanezt mondaná!
2024. jún. 24. 08:32
5/12 anonim válasza:
Az a baj ezzel, hogy a gyerek nem hülye, a szülő pedig kimondatlanul is érezteti, mi a helyzet.
Nálunk is ez volt, csak én nem "harmadik", vagyok hanem "a lány".
Tudtam, tök egyértelmű volt, hogy ez probléma, és úgy is kezeltek, hogy "csak a lány" (aki semmire nem viszi).
Mindegy, az a múltam.
Mit tudsz tenni, kérdező? Elköltözöl, amint lehet, és belátásod szerint ritkítod a kapcsolatot velük.
2024. jún. 24. 09:03
6/12 anonim válasza:
Apámék 8-an voltak testvérek.
Utolsó gyerekekként ikerterhességként.
Kb semmi szeretetet nem kaptak.
És még a nagymamát is az anyja gondozta, gondolhatod. . .
Elgondolkodtak, hogy, örökbe adják őket, de végül nem tették, sajnos. . .
2024. jún. 24. 09:28
7/12 A kérdező kommentje:
Nem is ezzel van baj. Hanem inkább azzal hogy előttem már mind a ketten egyszer már elváltak.
2024. jún. 24. 14:14
8/12 A kérdező kommentje:
Magyarul mondva utcai vegyesfelvágott vagyok. Érsd úgy mintha a belváros paneltömbjében élő Kis Pista átmenne 5 sarokkal odébb lévő panelházban lakó elvált Tóth Juliskát a ceruzájára rántani.
2024. jún. 24. 14:20
9/12 anonim válasza:
Sokan élnek diszfunkcionális családban. Ezzel nem tehetsz semmit. Azzal viszont tudsz hogy a jövőbe nezel. Alakotsd ki a te kis életedet. De ne kövesd el ugyanazt a hibát mont a szüleid. Azzal az emberrel vallalj gyereket, azzal házasodj akit tényleg szeretsz. A szerelemgyerekeket amúgy szerintem ritkábban hagyják magukra a szüleik.
2024. jún. 25. 13:58
10/12 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, hogy így érzed. Igazából ez a szüleid hibája, nem lett volna szabad 4. gyerekét vállalni, ha nem akarták igazán. Most már meg kell békélned a helyzettel, de tudd, nem a te hibád.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!