Mért pont ő kell neki?
Az igazsághoz hozzátartozik, h ha az unokatesód tapintatos lenne, akkor csak formaságból is megkérdezte volna, h mit szólsz hozzá.
Viszont sok függ attól, h hogyan szakadt meg a kapcsolatod az illetővel, illetve, h most kötnek -e hozzá érzelmek.
Ha még érzel iránta valamit, egyértelmű, h rosszul esik, ellenkező esetben viszont semmi kivetnivalót nem látok a dologban. Mondjuk sok mindent nem tudsz tenni, vagy lenyeled a békát, vagy forrongsz magadban. Ez utóbbi pedig semmire sem vezet.
Nem nagyon értem én ezt a hülye íratlan szabályt, hogy rokon, barát, stb. volt barátjával/barátnőjével nem járunk...
Most ha én jártam valakivel, a kapcsolat egy nagy tévedés volt, nem jött össze, szakítottunk, ők megismerkedtek egymással, jól kijönnek, szeretik egymást, lehet, hogy ők egymásnak az igazi, akkor én hisztizzek, hogy márpedig nem és nem, mert az illető egyszer valamikor velem járt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!