Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mért pont ő kell neki?

Mért pont ő kell neki?

Figyelt kérdés
Ti mit szólnátok ahhoz ha az unokatesótok összejönne a volt pasitokkal?
2011. márc. 10. 21:11
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Áldásomat adnám rájuk. Ha az unokatesód letudja írni a MIÉRT szót akkor meg is értem.
2011. márc. 10. 21:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Ja bocs! Kimaradtam az "i" betű. Az unokatesóm sajnos sok mindent nem tud, ha ezzel megnyugtatlak.
2011. márc. 10. 21:20
 3/10 A kérdező kommentje:
*kimaradt
2011. márc. 10. 21:21
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

Az igazsághoz hozzátartozik, h ha az unokatesód tapintatos lenne, akkor csak formaságból is megkérdezte volna, h mit szólsz hozzá.

Viszont sok függ attól, h hogyan szakadt meg a kapcsolatod az illetővel, illetve, h most kötnek -e hozzá érzelmek.

Ha még érzel iránta valamit, egyértelmű, h rosszul esik, ellenkező esetben viszont semmi kivetnivalót nem látok a dologban. Mondjuk sok mindent nem tudsz tenni, vagy lenyeled a békát, vagy forrongsz magadban. Ez utóbbi pedig semmire sem vezet.

2011. márc. 10. 21:22
 5/10 anonim ***** válasza:
16%
Ezt hányadjára kérdezed már? Lépj túl rajta!
2011. márc. 10. 21:24
 6/10 A kérdező kommentje:
21:24! Nem értem mire gondolsz?
2011. márc. 10. 21:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Kicsit aggódnék az unokatesómért, mert a volt pasim egy elég manipulatív, viszont másokat kihasználó ember volt, de semmiképp nem szólnék bele.
2011. márc. 10. 21:36
 8/10 anonim ***** válasza:
87%

Nem nagyon értem én ezt a hülye íratlan szabályt, hogy rokon, barát, stb. volt barátjával/barátnőjével nem járunk...

Most ha én jártam valakivel, a kapcsolat egy nagy tévedés volt, nem jött össze, szakítottunk, ők megismerkedtek egymással, jól kijönnek, szeretik egymást, lehet, hogy ők egymásnak az igazi, akkor én hisztizzek, hogy márpedig nem és nem, mert az illető egyszer valamikor velem járt?

2011. márc. 10. 21:39
 9/10 anonim ***** válasza:
51%
Nem hiszem, hogy örülnék. A kedves utolsónak pedig: azért mert a rokonod, barátod exe egész egyszerűen tabu. Illetlenség, tapintatlanság, érzéketlenség összejönni ilyen emberrel. Nem hiszem, hogy te díjaznád fordított esetben, főként ha még vannak érzelmeid. Vagy szerinted mindegy hogy egy székkel odébb tette a fenekét a családi asztalnál? És annak sem örülnék, ha az exemmel adott esetben még együtt kellene ünnepelnem karácsonyt, születésnapot úgy, hogy azt nézegessem, hogy épp egy rokonomat, barátomat ölegeti, mikor azért ex, mert már semmi közünk egymáshoz...
2011. márc. 10. 23:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha semmi közötök egymáshoz, ahhoz sincs, hogy ki legyen az utódotok.
2011. márc. 11. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!