Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Akinek volt mondjuk roma a...

Akinek volt mondjuk roma a felmenői között annak mit mutatna meg a dns vizsgálat?

Figyelt kérdés
2024. máj. 31. 12:15
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
94%
Az nagyon kemény 16-os, elnézést csak a dalszöveg miatt írtam
2024. máj. 31. 17:07
 22/32 anonim ***** válasza:
85%
Hány kérdést teszel még fel, hogy cigány vagy-e?
2024. máj. 31. 18:45
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

16, durva történet! Ezért is pipáltatja be a MyHeritage, hogy tudatában vagyok annak, hogy sokkoló meglepetések is érhetnek.

Engem "csak" annyi meglepetés ért, hogy kiderült a nagymamámról, hogy kb félig zsidó származású. Azt mondta, hogy fogalma sem volt róla.

2024. máj. 31. 18:50
 24/32 anonim ***** válasza:
59%
#22, mert most a kérdezőt nagyon izgatja a származása. Sokunkat nem izgat, de sokunknak ez egy izgalmas kaland. Hagy kérdezzen...
2024. máj. 31. 18:51
 25/32 anonim ***** válasza:
82%
Ja még a kérdező a hibás? Gyáá mivan veletek? HÁt nem lehetek kiváncsi arra, hogy honnan is jöttem meg ki is vagyok na amelyik kemény az....tudjátok
2024. máj. 31. 19:02
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Itt

Meg áll

Előttem

!

2024. máj. 31. 19:02
 27/32 anonim ***** válasza:
56%

kajak letiltjátok a kérdéseimet? Most ezért itt teszem fel... Ki narkós

Mondjátok meg a frankót

2024. máj. 31. 19:27
 28/32 anonim ***** válasza:
22%
#18: Nem semmi. Legalább a közös apátoknak hitt ember duplázott? A tesztek elvégzése előtt kinéztétek anyádból, hogy ekkora kanca?
2024. máj. 31. 22:21
 29/32 anonim ***** válasza:
17%
Egyébként magyarországon rengetegen lehetnénk kiváncsiak arra merről jöttünk. Bennem is van vagy 12 féle nép. Amennyi féle arc van és mégis mindenki magyarul beszél szerintem érdekes, hogy ki honnan jött. Na meg pl. ahogy egyesek képesek viselkedni pl. ezen az oldalon is, sok mindent megmagyarázna, hogy mondjuk te #28-as valami üzbég, tadzsik forma lehetsz hogy ekkora paraszt vagy. Hogy lehet ilyet írni?
2024. jún. 1. 06:51
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

#18 vagyok

Senki sem gondolta róla, sőt.. példakép volt.

Azóta depressziós és elég sokat poharazik. És a vicc az, hogy apámmal egy szót sem váltottak azóta. Egyszerűen nincs mit mondani.

Apám nekem annyit mondott, hogy ha ennyire nem volt "elég anyámnak", akkor miért nem szólt 20 éven keresztül?

Vagy miért kellett teherbe esni mástól, számtalanszor.

Közös udvar, két ház. Elballagnak egymás mellett, azóta apámnak lett egy barátnője aztán éli tovább az életét.

Nem bánom, hogy kiderült az igazság, inkább ez mint az évtizedekig tartó hazudozás.

A többi rokonoknál mint írtam meg van tiltva a teszt, de mindenki meg fogja csinálni.

2024. jún. 1. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!