Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Akinek volt mondjuk roma a...

Akinek volt mondjuk roma a felmenői között annak mit mutatna meg a dns vizsgálat?

Figyelt kérdés
máj. 31. 12:15
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
6%
Zsatar kamaftu szojkodi?
máj. 31. 15:31
 12/32 A kérdező kommentje:
Az egyik nagyszülőmnek a négyből kreolabb bőre volt, de nem voltam romák amúgy, csak szeretném tudni az esetleges felmenőit.
máj. 31. 15:32
 13/32 anonim ***** válasza:
19%
Jól vigyázz, gondold meg mit csinálsz
máj. 31. 15:32
 14/32 A kérdező kommentje:
Miért?
máj. 31. 15:39
 15/32 anonim ***** válasza:
73%
Semmi értelme, semmit nem tudnál meg.
máj. 31. 15:46
 16/32 anonim ***** válasza:
88%

#13-asra válaszolva

Nálunk válás lett belőle. 5 gyerek, 4 apától.

A szülők testvérei megtiltották a gyerekeiknek a tesztet. Nyilván tudja mindenki, hogy miért.

Én is megcsináltattam, olyannyira érdekes az összetétel, hogy az eddig elkészített összes tesztben 0.6%-os az egyezés. Kaptam levelet, hogy küldjek még egy nyálmintát, küldtem.

máj. 31. 16:08
 17/32 A kérdező kommentje:
Mert mi jött ki, ami miatt válás lett?
máj. 31. 16:23
 18/32 anonim ***** válasza:
76%
5-en vagyunk testvérek, mindenki megcsinálta a tesztet. Abból 2-en vagyunk egy apától, a másik 3 testvérnek más-más az apja. Úgy, hogy a szüleim együtt élnek húszon éve.
máj. 31. 16:26
 19/32 anonim ***** válasza:
84%

Ugyanaz a kérdező írja ki a romás kèrdéseket akinek meggyőződése, hogy ő roma, csak titkolják előle.

máj. 31. 17:03
 20/32 anonim ***** válasza:
9%
Uh bocsánat, én a "jól vigyázz, gondold meg mit csinálsz" csak egy dalszöveg részlet a bombából :D miatt írtam. Az egy cigány dal
máj. 31. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!