Baj ha nem akarok ennyi embert az esküvőmre?
Csak a szűk családomat szeretném. Szülő, nagyszülő, unokatestvéreim, keresztanyám/apám, illetve két közeli barátnőm a párjukkal.
Párom nagyon sok embert írt. Olyan családtagokat akikkel ezer éve nem beszélt, és soha nem volt jó viszony.
Illetve vagy 10-15 barátot, akiknek párjuk is van.
Háromnegyed barátját nem ismerem, és nagyon nem is kedvelem őket, mivel a kapcsolatunk elején ellenünk volt ebből 2-3 barát, minek kéri meg a kezem stb. Párom csak azt mondta, hogy ezeket viccből mondták. Nekem nem volt vicces.
De azt se szeretném páromnak rossz legyen, azt mondta az életének jelentős részét tették ki.
Mondjuk én azokat a "barátaimat" akik a párválasztásom ellen vannak úgy kapásból kiszórnám az életemből, nem még meghívni az esküvőmre.
A barátodnak mi baja? Miért akar ilyen embereket ott látni, akik szerint te egy szr választás vagy?
A huszadágú rokonokat sem értem, de ezt főleg.
31: na, nekem már ez is egy vészcsengő a javából, hogy olyan emberekhez ragaszkodik foggal-körömmel, akik ilyen bunkók a menyasszonyával, akit elvileg szeret. Én régen megmondtam volna a kérdező helyében, hogy vagy nem hívja meg azokat a szarkavaró trógerokat, vagy dugja fel magának az eljegyzési gyűrűjét.
De komolyan, kérdező, mi tart egy olyan pali mellett évek óta, aki az érzéseidet is így telibe leszarja meg nem áll ki érted? Te tényleg ilyennel akarsz gyereket vállalni? Ennyire rondának tartod magadat, hogy elhidd, ennél különbet nem találsz? -Amúgy de, ismeretlenül mondom, nagyon is találnál.- Ha a párod, annyit nem tud mondani a szarkavaróknak, hogy " Robi, Jani, (Ákos- vagy akármilyen férfinév bármilyen helyre), ne legyetek már ekkora türhők! Meg egyébként is, még egy ilyen beszólás, engem elfelejthettek egy életre!", akkor nagyon egyszerűen úgy nem számítasz neki ahogy vagy...
Szerintem csak azt kellene hívni, aki nagyon közeli rokon, közös és igaz barát, akikkel mindketten szerettek együtt lenni.
Nálunk így volt, és nem is volt nagy felhajtás, mégis szép volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!