Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A cigány családokban hogy...

A cigány családokban hogy vannak úgymond felosztva a szerepek?

Figyelt kérdés

Úgy értve hogy pl mindig a leg idősebb nők főznek? Vagy milyen a kapcsolatuk a menyekkel meg ilyenek.

Biztos teljesen más mint a magyar.

Itt inkább az oláh cigány családokra gondolok

Kérlek csak az adjon választ aki jártas ebben a dologban.

2023. nov. 12. 15:36
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Azt vettem észre hamar mennek férjhez a lányok de nagyon rövid pórázon fogják őket. De egyre többet látom hogy oláh cigány lányok még 20 évesen is szinglik. De nem mehetnek barátnőkkel bulizni csak férfiakkal. Szóval csávózhat de mégse? Vagy ez hogy van nem értem
2023. nov. 12. 18:53
 12/24 A kérdező kommentje:
És ilyenkor mikor meg ismerkedik két fiatal akkor mennek a fiú szüleihez, és ott laknak? Vagy hogy?
2023. nov. 12. 18:54
 13/24 anonim ***** válasza:
68%
De nincs ilyen, ahány cigány annyi féle "szokás"
2023. nov. 12. 19:12
 14/24 anonim ***** válasza:
58%
Nem nagyon vannak már annyira szokástartóak.
2023. nov. 12. 21:57
 15/24 anonim ***** válasza:
20%
Nagyon ritka
2023. nov. 13. 10:12
 16/24 anonim ***** válasza:
30%
Azt nem tudom hogy a szerepfelosztás hogy van, de hogy a lányaikat megtanítják verekedni az tuti.
2023. nov. 13. 10:31
 17/24 Senior Séf ***** válasza:
73%
A főnök mindig az, aki a leghangosabban adja elő a mondókáját.
2023. nov. 13. 18:43
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen lepontozók miért nem írják le hogy van ha már ennyire nagy a szájuk hogy az márpedig nem úgy van?
2023. nov. 13. 21:11
 19/24 anonim ***** válasza:
86%

A hím a főnök. Azt csinál, amit akar. Az asszony teljes mértékben alárendeli magát, és kiáll mellette, bármit tegyen is.

Ha kell, a rendőröknek is behazudja, hogy "nincs itt semmi baj", miközben a férje 20 perccel korábban pofozta véresre. Tipikus példa, amikor a hím veri a nőstényt az utcán, kihívják a rendőröket.

A rendőrök intézkednének, de az asszony fog tiltakozni a leghangosabban és leghevesebben, hogy "jájjj ne báncsák szegíny urát!".

A cigányok működése primitív állatias ösztönökön alapszik.

2023. nov. 14. 10:09
 20/24 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk lakott egy család a társasházban.

A férfit csak egyszer láttuk - akkor is épp hangoskodtak a (jó nagy, visszhangzó) folyosón. Édesanyám normálisan kiszólt, hogy legyenek kedvesek csendesebben beszélgetni, mert zavaró.

Na, a fickó meg is indult felé, hogy majd ő rendet tesz. Édesanyám - egy viszonylag idős, kis termetű nő, aki ráadásul egyedül is volt abban a pillanatban - ijedtében felkapta a baltát, ami az ajtó mellett volt (ott volt a konyha, azt a baltát csontos húsokhoz használtuk, azért volt kéznél :D)

Csávó megijedt, vissza is vonult. Onnantól kezdve egészen jó lett a kapcsolatunk - ha nem is lettünk kebelbarátok, de köszönőviszonyban voltunk, az asszonnyal néha beszélgettünk egy kicsit.

Egyik este mentem haza, és a teljes gyerek-sereg ott ücsörgött a lépcsőn. Odaszóltam nekik egy "jó estét!"-et. Olyan szép, csengő gyerekkórust még nem hallottatok, amit akkor hallottam :D Szépen visszamondták, hogy "jó estét"

Mindezt csak azért, mert anno egyszer kivívtuk a tiszteletet a családfőnél. Az ő szava szent a háztartásban.

2023. nov. 14. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!