Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogy tehetett ilyet?

Hogy tehetett ilyet?

Figyelt kérdés

Ma kimentem a barátaimmal 3tól fél 8 ig.. meg is beszéltem anyummal. apukám felhívott, hogy hol vagyok eddig. ( fél 7 volt.) felhívott ordítva, hogy húzzak haza. megmondtam, hogy nem mert fél 8 ig maradok.. Azután kb 7 kor felhívott, hogy hol vagyok.. Elmondtam. erre odajött teljesen részegen. A pia szag áradt belőle. A barátimnak kezdte monogatni, h ne hagyják h idáig kinnlegyek és elkérte a számukat meg minden, hogy felhívja őket h a szüleik kiengedik e őket idáig. Ott égtem ráadásul tiszta részegvolt és minden hülyeséget beszélt össze vissza. Ők csak röhögtek meg minden. Apum kb ugy negyed 8 kor haza akart küldeni. Meg hogy menjünk haza mind annyian 7re..( Hozzáteszem 1 percre lakok onnan ahol lógni szoktunk.) Egyik haverom le is szólta, hogy lány e vagy fiú.( hozzáteszem kopasz és teljesen férfias.. nem csőgatyás stb. hasonlók.) ott oltotta. azthittem elájulok. Hogy tehetett ilyent? Azthittem, hogy ott halok meg..De szerencsére ők még a kedves barátaim voltak és nembunkóskodtak. Majdnem elsírtam magam ott előttük.. Amióta hazaértem csak sírok..:( Helyesírási hibákért bocsi.:(

14/L

2010. okt. 12. 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Sajnalom, nem is tudom, mit mondjak...:-(

Nyugi, minden csoda 3 napig tart.Amugy meg, ha igazan jo barataid, akkor tudjak, hogy nem te tehetsz rola.

2010. okt. 12. 20:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
hűha, szép volt ez apukádtól. Holnap, vagy amikor tudsz beszélni a barátaiddal, mondd meg nekik hogy neharagudjanak, de kétlem hogy rád haragudnának... anyukádnak mond el ezt, szerintem, hátha tud vele beszélni. Sokszor iszik amúgy?
2010. okt. 12. 20:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. igen sokszor szokott. de ilyent még nem csinált..:(
2010. okt. 12. 20:11
 4/9 anonim válasza:
100%
Jaj te szegény. Nyugodj meg...Beszélj anyuddal.Ezt neki kell megoldania.
2010. okt. 12. 20:14
 5/9 A kérdező kommentje:
Most nem tudok beszélni vele. Itt van nála a gyerekkori barátja.:(
2010. okt. 12. 20:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Együttérzek veled, sajnos az én szüleim is részegesek. :( Ez ellen nem nagyon tudsz mit tenni, esetleg megpróbálsz a lelkükre beszélni, hogy több ilyen ne legyen, mert neked ez rossz. Nagyon szomorú, hogy ilyen szülők is vannak. :((
2010. okt. 12. 20:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell égned, sem szégyenkezned. Te nem az apád vagy, hanem te te vagy. Nem vagy felelős az apádért. Csak magadért. Ha így viselkedik, magát lejáratja, de téged nem. A társaid is nyílván így godnolták, mert hogy rendesen viselkedtek. Nem aggódj sokan mások küszködnek a részeges szülőkkel, nem te vagy az egyetlen. Csak te legyél olyan, hogy saját magad miatt ne kelljen szégyenkezni. Te csak egyedül te madért vagy felelős. Csakis te vagy te, senki más.
2010. okt. 12. 20:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.:)
2010. okt. 12. 20:33
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Apukáddal próbálj meg beszélni józan állapotában. Nagyszüleiddel mi a helyzet?

Haverjaid meg tudhatnák, hogy ilyenkor hogy kéne viselkedni.

2010. okt. 12. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!