Hogy tehetett ilyet?
Ma kimentem a barátaimmal 3tól fél 8 ig.. meg is beszéltem anyummal. apukám felhívott, hogy hol vagyok eddig. ( fél 7 volt.) felhívott ordítva, hogy húzzak haza. megmondtam, hogy nem mert fél 8 ig maradok.. Azután kb 7 kor felhívott, hogy hol vagyok.. Elmondtam. erre odajött teljesen részegen. A pia szag áradt belőle. A barátimnak kezdte monogatni, h ne hagyják h idáig kinnlegyek és elkérte a számukat meg minden, hogy felhívja őket h a szüleik kiengedik e őket idáig. Ott égtem ráadásul tiszta részegvolt és minden hülyeséget beszélt össze vissza. Ők csak röhögtek meg minden. Apum kb ugy negyed 8 kor haza akart küldeni. Meg hogy menjünk haza mind annyian 7re..( Hozzáteszem 1 percre lakok onnan ahol lógni szoktunk.) Egyik haverom le is szólta, hogy lány e vagy fiú.( hozzáteszem kopasz és teljesen férfias.. nem csőgatyás stb. hasonlók.) ott oltotta. azthittem elájulok. Hogy tehetett ilyent? Azthittem, hogy ott halok meg..De szerencsére ők még a kedves barátaim voltak és nembunkóskodtak. Majdnem elsírtam magam ott előttük.. Amióta hazaértem csak sírok..:( Helyesírási hibákért bocsi.:(
14/L
Sajnalom, nem is tudom, mit mondjak...:-(
Nyugi, minden csoda 3 napig tart.Amugy meg, ha igazan jo barataid, akkor tudjak, hogy nem te tehetsz rola.
Apukáddal próbálj meg beszélni józan állapotában. Nagyszüleiddel mi a helyzet?
Haverjaid meg tudhatnák, hogy ilyenkor hogy kéne viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!