Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Sok itt az egyke? Nincs...

Sok itt az egyke? Nincs hiányérzetetek?

Figyelt kérdés

Egykék,ti nem bánjátok a dolgot?

Szerintetek sokat veszitettünk ezzel az életben?

Korotok?

2010. szept. 25. 22:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ja és valakivel jóban lenni szeretni nem azért kell mert rokon. Ugyanúgy lehetne egy barátod vagy több akivel ilyen jóban vagy. Nem az az igazi akit "muszáj " szeretni hanem akit te választasz.

e amúgy sem értem min csodálkozol, hiszen minden ember más, példának okáért valaki imád egyedül lenni és nem bírja a nyüzsgést más meg is halna úgy.

2010. szept. 25. 23:58
 22/26 anonim ***** válasza:

1. válaszolónak: Csak az első gyereknél számít a 35 éves kor, de manapság már...szóval többediknél nem gáz, ha tényleg bevállalnátok még egyet az rajtatok múlik, biológiailag nem probléma, de kérdezd meg a dokidat erről.

Én egyke vagyok, és egész életemben hiányzott a tesó. Van egy 2 éves kislányunk, mindenképpen lesz tesója, csak munka miatt még 1-2 évet csúsztatni kell, de az is lehet, ha úgy gondoljuk majd pár év múlva, hogy 3. is lesz. Kitudja, majd meglátom, mennyire érzem magamat öregnek hozzá:)

34/N

2010. szept. 26. 12:18
 23/26 anonim ***** válasza:

valahogy sosem bántam, hogy egyke vagyok. mindig voltak hasonló korú barátaim, akikkel jól elvoltam.

szerettem egyedül lenni, sztem meg is bolondulnék, ha valaki mindig ott lett volna, és macerál.

bár néha úgy viselkedek a párommal mintha a tesóm lenne, pláne, ha anyum is ott van :D

2010. szept. 26. 13:47
 24/26 anonim ***** válasza:

Etyke voltam 16 éves koromig, utána jelentkeztek a féltesóim (felnőttek, 30 és 27 évesek most). Soha nem éreztem, hogy jó lenne nekem tesó, a barátaimmal elvoltam, ha meguntam a társaságot, akkor egyedül maradhattam.

Igazából jó testvéri példát soha nem láttam, mert az osztályomban is mindig marták egymást, akikkel tartom a kapcsolatot, azok nem is változtak a mai napig sem.

21/L

2010. szept. 26. 15:11
 25/26 anonim ***** válasza:

12:18-as, köszönöm, aranyos vagy! :) (első voltam).

A dokim szerint még kettőt is vállalhatnék, de én nem merek már, és nemcsak a korom miatt, hanem mert félek, hogy nem tudok majd neki mindent megadni. Most jó körülmények között élünk, de ki tudja, mi lesz, hogy lesz 5-10-15 év múlva? Ennek az egynek tutira meglesz mindene, amig mi élünk :)

2010. szept. 26. 22:48
 26/26 anonim ***** válasza:

Ha ilyeneket olvasok, máris azt mondom, inkább legyek egyke.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2010. szept. 27. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!