Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Sok itt az egyke? Nincs...

Sok itt az egyke? Nincs hiányérzetetek?

Figyelt kérdés

Egykék,ti nem bánjátok a dolgot?

Szerintetek sokat veszitettünk ezzel az életben?

Korotok?

2010. szept. 25. 22:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
75%
Örülök, hogy egyke vagyok, mert mindenütt ahol tesók voltak csak a vitákat láttam. Igaz 9-12 éves korom között kicsit egyedül éreztem magam. anyámmal nőttem föl és igen kemény nevelést kaptam az önzés csírája sem maradt bennem, tehát nem vesztettem semmit, így van jól, ahogy van.
2010. szept. 25. 23:02
 12/26 anonim ***** válasza:
24/N
2010. szept. 25. 23:03
 13/26 anonim ***** válasza:
66%

Egyke vagyok én is, nem bánom, soha nem bántam. Annyiban esetleg rossz, hogy minden figyelem rám szegeződött, de ez így visszatekintve már nem gond. Az elkényeztettségemet kinőttem, önálló lettem, amennyire kell.

Max. annyiban jó a dolog,hogy el tudok lenni egyedül is, nem hiányzik a társaság olyan szinten(persze ez már a személyiségem része is, más egykék máshogy érezhetik.).

2010. szept. 25. 23:05
 14/26 anonim válasza:
100%

Nekem sincs testvérem, kisebb koromban nem is akartam, de most érzem igazán, hogy szükségem lenne egy hasonló korú testvérre. :(

16F

2010. szept. 25. 23:09
 15/26 anonim ***** válasza:
48%
Én sem vagyok egyke..,de vannak időszakok mikor úgy gondolom,de jó lenne egykének lenni!!!=)
2010. szept. 25. 23:09
 16/26 anonim ***** válasza:
59%
Én nem vagyok egyke, de csak egy testvérem van, és keveslem. Nekem legalább 3 gyerekem lesz de inkább 4
2010. szept. 25. 23:11
 17/26 A kérdező kommentje:
nem mondom,tényleg tucat dolog van miért jó egykének lenni.de érdekes,hogy nektek sosincs hiányérzetetek egy testvér iránt.igaz,nekem is csak akkor jut eszembe,mikor élőben látom a jó testvéreket,vagy padlón vagyok és nincs senki...:D
2010. szept. 25. 23:12
 18/26 anonim ***** válasza:
1. vagyok újra. Nekem a barátaim nagyobb szerepet töltenek be (most felnőttként) az életemben, mint a testvérem, akit nagyon ritkán látok, és (őszintén?) nincs is túl sok közös témánk, nagyon mások vagyunk. A kislányomnak van egy egy évvel fiatalabb unokahúga, sülve-főve együtt vannak (közel lakunk egymáshoz), így jobban elviselem a gondolatot, hogy egyke marad.
2010. szept. 25. 23:16
 19/26 anonim ***** válasza:
nincs. van 4 féltesóm, az egyikkel nagyon jóban voltam amég rá nem jöttem hogy egy büdös nagy krva, és ki akart csinálni. egy időben akartam testvért, de örülök hogy nincs. biztos olyan lett volna mint vmeik féltesóm..abból meg köszönöm szépen de nem kérek. viszont ha lesz családom biztos hogy több gyerekem lesz :D 17/L
2010. szept. 25. 23:20
 20/26 anonim ***** válasza:

Én egyke vagyok meg nem is. Mivel kb 15 év van köztem meg a tesóim között így van testvérem de nem lakott akkor már velünk meg minden. És mit ne mondjak nem is hiányzott sőt szerettem volna és szeretnék igazi egyke lenni (nem utálom a testvéreim. Miért kéne hogy hiányérzetem legyen? Egykének lenni ugyanolyan természetes mint akinek testvére van. Amit a természet ad, és amit a szülők akarnak. Egyik sem jobb. Mindenki mást szeret. Az az állat sem kevesebb aki egyedül van az alomban. Miért lenne ettől valaki szegényebb? Utálom ilyen dolgok miatt lesajnálják az embert.

19L

2010. szept. 25. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!