Anyai nagymamám véleményéről mit gondolsz?
Figyelt kérdés
Anyámék elváltak, mikor 17 éves voltam. Most 23 vagyok, meg szakadt apai féllel a kapcsolatom, de az apai nagyanyám testvéreivel unokaival beszélek és mondta a mamám hogy mi közöm van nekem már a masodunokatestvereimhez mikor apámekkal nem beszélek ő megtiltjw nekem hogy ne szóljak apai mamám s papám egyik rokonaihoz sem pedig azok jó emberek ! De őtet ez nem erdekli szóval azt akarja ne beszéljek egyik apai ági rokonommmal sem. Egyébként a saját rokonairol is ezt mondja nekem ne foglalkozzak egyikkel se elvannak a maguk családjával .2022. márc. 13. 11:08
1/9 anonim válasza:
23 éves vagy. Senki nem tilthatja meg neked, hogy beszélj valakivel, ha akarsz. Ennyi.
3/9 anonim válasza:
Még jó hogy nem kell az engedélye...
4/9 anonim válasza:
Nincs igaza, és nem kell úgy tenned, ahogy mondja.
5/9 anonim válasza:
Attól, hogy apáddal és az apai nagymamáddal nem beszélsz, a többi rokonnal miért kellene haragban lenned?
6/9 anonim válasza:
Kit érdekel egy hülye vénasszony véleménye, hamarosan úgyis alulról szagolja majd az ibolyát.
8/9 anonim válasza:
Nagylány vagy már, nem a nagyid dönti el, kikkel beszélj.
9/9 anonim válasza:
Jó nagy méregkeverő az anyai nagyid!
Van egy olyan érzésem, hogy a szüleid válásában is nagy része volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!