Normális ez a család?
Van egy 23-éves csávó,aki együtt él a szüleivel egy kis szobás házban,Egész nap bent van,kise mozdul a házból,csak a számító gépet nyomkodja,Barátai sincsenek,senkinek nem köszön ha véletlen meglát.
Pár hónappal ezelőtt,együtt dolgoztam vele,és a szüleivel egy gyárban,egymás mellett dolgoztunk,de halál unalmas volt minden,hiszen egész nap meg se mekkent,egy szó nem volt,mindt ha ott sem lett volna,(Mindenkivel ilyen), Fizetés után,el veszi a pénzt,a szüleitől és magánál tartja,persze az anyja nem ellenzi ezt,viszont az apjának nem tetszik,Könyörögniűk kell a pénzért,ha valamit szeretnének venni maguknak.
Énis a szüleimmel élek,18-éves vagyok,de felét a munka bérből mindig oda adom a szüleimnek,hiszen kaja,tisztító szerek stb-re kell a pénz.
Persze vannak magányos emberek,de azért XY-barát között,eggy-el kellene beszélniük
Figyu nyuszika. Úgy kezdted a teleregényt, hogy vele dolgoztál meg a szüleivel pár hónapig. Halál unalmas volt mert.. Blablabla.
Most meg előadod, hogy ja amúgy világra szóló cimbik voltatok 13 évesen, és hogy hiányzik..
😂😂😂
Ezt a levelet a kérdés feltevőjétől kaptam:
Balintka2345
2022. február 17. 16:26
Az üzenet:
Szociális fóbiás vagy és magadból indulsz ki, azért írtad ezt mi?
VÁLASZOM:
Nem vagyok szociális fóbiás sem más szorongásos betegségem nincs, egyszerűen használom a józan paraszti eszem mielőtt kinyitom a számat, vagy mást kezdenék ócsárolni.
Neked is tudom ajánlani, hogy használd azt a pici agyadat Bálint mielőtt más zsebében vagy magánéletében turkálsz, ha már a sajátod ennyire unalmas. Keress egy hobbit vagy csak maradj csendben.
Minden jót kívánok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!