Normális ez a család?
Van egy 23-éves csávó,aki együtt él a szüleivel egy kis szobás házban,Egész nap bent van,kise mozdul a házból,csak a számító gépet nyomkodja,Barátai sincsenek,senkinek nem köszön ha véletlen meglát.
Pár hónappal ezelőtt,együtt dolgoztam vele,és a szüleivel egy gyárban,egymás mellett dolgoztunk,de halál unalmas volt minden,hiszen egész nap meg se mekkent,egy szó nem volt,mindt ha ott sem lett volna,(Mindenkivel ilyen), Fizetés után,el veszi a pénzt,a szüleitől és magánál tartja,persze az anyja nem ellenzi ezt,viszont az apjának nem tetszik,Könyörögniűk kell a pénzért,ha valamit szeretnének venni maguknak.
Énis a szüleimmel élek,18-éves vagyok,de felét a munka bérből mindig oda adom a szüleimnek,hiszen kaja,tisztító szerek stb-re kell a pénz.
Persze vannak magányos emberek,de azért XY-barát között,eggy-el kellene beszélniük
Lehet csak szociális fobias ezért mer csak ott dolgozni ahol a szülők is ott vannak. Az meg, hogy az ő pénztárcájukban nyulkaltok azért mert csendes elég szomorú. Talán ha lennének barátai, lenne kinek megnyílnia nem lenne ilyen zárkózott.
És nem zavar ha neki így jó, inkább mint túlbuzgó idióta hátam mögött kavaró toxikus ember legyen.
Te sokkal f@szabb gyerek vagy amiatt, mert anyádék lenyuljak a fel fizetésed!
(Mikor elkezdtem dolgozni, anyuék nem kértek egy forintot se, csak azt, hogy tegyek félre, amennyit tudok. Pár év alatt összesproltam egy lakás beugrojat. Ha felnő a gyerekem, én is így teszek majd, mint anyuék.)
Ahhoz képest, hogy 2 szót nem beszéltél vele, milyen sokat tudsz róla.. 😂 Tipikus szarkeverő vagy.
szánalmas, hogy ezzel próbálod feldobni az életed.
Félre értés ne essék,kedves válaszolók,én semmien Sz*Rt nem keverek senkiről,azt meg hagyom arra aki vevő rá, Nem írtam le teljesen,a fiút kölyök korom óta ismerem,Együtt Jártunk Focizni is, De nagyjából 5-éve hogy nem beszél senkivel,Ha kérdeznek tőle, persze vissza szól egy laza kis rövid szót,de nem hajlamos a beszélgetésre,Úgy hogy ismerem őket,kis korom óta,Persze tudom hogy vannak,csendes emberek stb,de ő nem ilyen volt,és ok-ot nem tudok hogy mi válthatta ki mindezt a magába való énjét,
El veszi a szüleitől a pénzt,és nem ad a szüleinek Pl egy cipőre vagy ruhára,csak kajára,meg tisztító szerre,és őszintén meg valva nem költi el.
Nagyon sajnálom ezt az egészet,amiért ilyen lett,mert nagyon meg értő,kedves,megbízható,barát volt,ritka az olyan hűséges barát,mindt amilyen ő volt 12,13-éves koromban. Aggódom érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!