Hány százalékban vagyok cigány?
Nagyjabol 2 millio evvel ezelott valt el egymastol a kozos osunk a majom testveretol.
Hozzavetoleg 300 ezer eve alakult ki a homo sapiens.
Feltehetoen 70 ezer eve tortent meg az ugynevezett kognitiv forradalom, antropologusok szerint ekkor szuletett a kultura. Nagyjabol ekkor vandoroltak ez a FEKETE BORU KOZOS OSEINK Kelet-Afrikabol.
Megerkeztek Europaba, es sajnos megettek a neandervolgyi embert ugy kb 30 ezer evvel ezelott.
Mindezt azert, hogy aztan te itt nyilvanosan dekazgathassad a veredben levo aranyokat, ami egyreszr termeszetesen kiszamithatatlan, hiszen az elmult 30 ezer evben mindenki volt egyutt mindenkivel, masreszt ugyan mit jelent ez rad nezve? Ha kiderul, hogy 68 szazalekban vagy indiai eredetu cigany, akkor abbahagyod a polgari eletet es elmesz vasazni? 😀
Tisztelettel: egy 100 szazalekban cigany ember
Ne haragudj 41-es, de Te sem vagy 100% cigány ember vagy csak irónia? :D
Tisztelettel: 89,85 százalékban cigány nő
41-es vagyok
Termeszetesen csak ironia volt a 100%-ban cigany, mert bar csak cigany felmenoimrol tudok, de hat ugye ez ket generacio, akiket ismertem, es bizonyosan mindenfele oseim voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!