Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hány százalékban vagyok cigány?

Hány százalékban vagyok cigány?

Figyelt kérdés
Anyukám, vérszerinti apám félig az. Nekem is barna egy kicsit a bőröm, és kezemen, lábamon a szőrzetem is. Én megúszhattam 25%ban? Egyáltalán nem tudják rólam az emberek, soha senki nem tudta rólam csak a szűk családi kör! Soha nem is vállaltam fel ezt a témát de nem is látszik a ,,utcán,, max ha mondanám valakinek. 3,4 generáció múlva ez kifog halni és teljesen fehér emberek leszünk? Gyerekem megúszhatja 12,5 %-kal?

#Feherboruvagyok #Ciganyver
2022. jan. 17. 15:04
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
87%

Nagyjabol 2 millio evvel ezelott valt el egymastol a kozos osunk a majom testveretol.

Hozzavetoleg 300 ezer eve alakult ki a homo sapiens.

Feltehetoen 70 ezer eve tortent meg az ugynevezett kognitiv forradalom, antropologusok szerint ekkor szuletett a kultura. Nagyjabol ekkor vandoroltak ez a FEKETE BORU KOZOS OSEINK Kelet-Afrikabol.

Megerkeztek Europaba, es sajnos megettek a neandervolgyi embert ugy kb 30 ezer evvel ezelott.

Mindezt azert, hogy aztan te itt nyilvanosan dekazgathassad a veredben levo aranyokat, ami egyreszr termeszetesen kiszamithatatlan, hiszen az elmult 30 ezer evben mindenki volt egyutt mindenkivel, masreszt ugyan mit jelent ez rad nezve? Ha kiderul, hogy 68 szazalekban vagy indiai eredetu cigany, akkor abbahagyod a polgari eletet es elmesz vasazni? 😀

Tisztelettel: egy 100 szazalekban cigany ember

2022. jan. 23. 19:56
 42/48 anonim ***** válasza:
49%

Ne haragudj 41-es, de Te sem vagy 100% cigány ember vagy csak irónia? :D

Tisztelettel: 89,85 százalékban cigány nő

2022. jan. 24. 14:41
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog kihalni. Inkább fogadj örökbe.
2022. jan. 26. 02:19
 44/48 anonim ***** válasza:
77%

41-es vagyok

Termeszetesen csak ironia volt a 100%-ban cigany, mert bar csak cigany felmenoimrol tudok, de hat ugye ez ket generacio, akiket ismertem, es bizonyosan mindenfele oseim voltak.

2022. jan. 29. 16:54
 45/48 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te is csak fogadj örökbe
2022. jan. 30. 12:18
 46/48 anonim ***** válasza:
81%
Légy rá büszke, akárhány százalékban is vagy az! Ne hagyd, hogy a világ miatt elnyomd a származásod. Kerüld a bajt, mutass jó példát, és legyél büszke :D
2022. febr. 21. 19:28
 47/48 anonim ***** válasza:
0%
Ha ezt egy magyarnsk írta volna valaki már horogkersztes nácimittomén lenne
2022. júl. 5. 15:02
 48/48 anonim ***** válasza:
Genetika nem így működik hogy akkor te 75,31478 %ba cigány vagy. Nem minden gént örökölsz.
2023. máj. 31. 06:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!