Hány százalékban vagyok cigány?
Hiába tagadod le a származásod, attól még roma vagy. Amivel most kijelentem, hogy SEMMI probléma. Nem számít hogy milyen etnikumból származol, amíg nem vagy gyilkos, tolvaj, elmeháborodott barom, aki bárkinek neki menne heccből.
Ha normális mentalitással bírsz, akkor a többség, akik számítanak bőven elfognak fogadni. Fél cigány lánnyal voltam együtt, nem szégyellem. Szóval semmit nem számít a hova tartozásod.
Én meg cigány vagyok és soha, de soha nem tagadnám le. Sőt, büszke vagyok a barna szememre, barna bőrömre és sötét göndör hajamra is.
És arra, hogy cigány nő létemre gyerek mellett diplomáztam le!
És tudod mit? Ez nagyon ritka!
Aki értelmes valamennyire, az értékeli ezt. A többi buta "paraszt" miért is érdekelne?
25.-ös vagyok, miért is kellett lepontozni?
De ha én írnám azt, hogy magyar vagyok, büszke a fehér bőrömre, a többi buta "cigány" meg nem érdekel, az már csúnya rasszizmus lenne, ugye?
Pedig a magyaroknak van mire büszkének lenni! A cigányok pedig a bűnözési statisztikán kívül mást nem igen "javítanak" fel.
28-as.
Ha valamivel kitűntél a többi magyar ember közül, (akik amúgy általában normális életet szoktak élni és javarészt onnan kerülnek a diplomás emberek is) akkor igen, van igazán mire büszkének lenned.
29-es. Te a többi magyar emberre vagy büszke, akik mellett Te is annak érezheted magad.
Én saját magamra vagyok büszke, aki a cigányok többségére nem tud ilyen büszkeséggel tekinteni, ahogy te a saját népedre.
És igen, vannak buta "parasztok" is, akik nagyban hangsúlyozzák a cigányság bűnözési statisztikáit és ahelyett, hogy örülnének annak, hogy vannak kivételes cigányok is, inkább irigykednek és kötözködnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!