Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hány százalékban vagyok cigány?

Hány százalékban vagyok cigány?

Figyelt kérdés
Anyukám, vérszerinti apám félig az. Nekem is barna egy kicsit a bőröm, és kezemen, lábamon a szőrzetem is. Én megúszhattam 25%ban? Egyáltalán nem tudják rólam az emberek, soha senki nem tudta rólam csak a szűk családi kör! Soha nem is vállaltam fel ezt a témát de nem is látszik a ,,utcán,, max ha mondanám valakinek. 3,4 generáció múlva ez kifog halni és teljesen fehér emberek leszünk? Gyerekem megúszhatja 12,5 %-kal?

#Feherboruvagyok #Ciganyver
2022. jan. 17. 15:04
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
17-es köszönöm szépen a választ. Megnyugtattál egy kicsit. Köszönöm nektek!Ha nem fogom felvállalni akkor is elfogadom őket/minket. De inkább most még őket.
2022. jan. 17. 20:20
 22/48 anonim ***** válasza:
67%

Hiába tagadod le a származásod, attól még roma vagy. Amivel most kijelentem, hogy SEMMI probléma. Nem számít hogy milyen etnikumból származol, amíg nem vagy gyilkos, tolvaj, elmeháborodott barom, aki bárkinek neki menne heccből.

Ha normális mentalitással bírsz, akkor a többség, akik számítanak bőven elfognak fogadni. Fél cigány lánnyal voltam együtt, nem szégyellem. Szóval semmit nem számít a hova tartozásod.

2022. jan. 18. 06:00
 23/48 anonim ***** válasza:
82%
Férjem üknagyanyja volt cigánylány. Neki fekete hullámos haja van, barnás bőre. Érdekes módon "magyarok" még soha nem nézték cigánynak, viszont azok többfelé rákérdeztek, közéjük tartozik e? A gyerekeink szőkések, mint én, és világos bőrűek.
2022. jan. 18. 23:30
 24/48 anonim ***** válasza:
61%

Én meg cigány vagyok és soha, de soha nem tagadnám le. Sőt, büszke vagyok a barna szememre, barna bőrömre és sötét göndör hajamra is.

És arra, hogy cigány nő létemre gyerek mellett diplomáztam le!

És tudod mit? Ez nagyon ritka!

Aki értelmes valamennyire, az értékeli ezt. A többi buta "paraszt" miért is érdekelne?

2022. jan. 19. 16:06
 25/48 anonim ***** válasza:
24%
24.: Kürtöld világgá! Te barna szemű, barna bőrű cigánylány!
2022. jan. 19. 17:27
 26/48 anonim válasza:
0%
Tesó, egy fél meg egy fél az egész.
2022. jan. 19. 21:47
 27/48 A kérdező kommentje:
22,23,24 köszönöm a válaszaitokat. Nagyon kedves tőletek! 24-es Gratulálok! Nekem csak a rokonaim veszik észre. Soha senki nem kérdezte meg! Igaz én 50%ban vagyok az és nem is olyan barna a bőröm mások szerint. Szép estét nektek!
2022. jan. 19. 22:32
 28/48 anonim ***** válasza:
27%

25.-ös vagyok, miért is kellett lepontozni?

De ha én írnám azt, hogy magyar vagyok, büszke a fehér bőrömre, a többi buta "cigány" meg nem érdekel, az már csúnya rasszizmus lenne, ugye?

Pedig a magyaroknak van mire büszkének lenni! A cigányok pedig a bűnözési statisztikán kívül mást nem igen "javítanak" fel.

2022. jan. 20. 08:29
 29/48 anonim ***** válasza:
100%

28-as.

Ha valamivel kitűntél a többi magyar ember közül, (akik amúgy általában normális életet szoktak élni és javarészt onnan kerülnek a diplomás emberek is) akkor igen, van igazán mire büszkének lenned.

2022. jan. 20. 13:32
 30/48 anonim ***** válasza:
0%

29-es. Te a többi magyar emberre vagy büszke, akik mellett Te is annak érezheted magad.

Én saját magamra vagyok büszke, aki a cigányok többségére nem tud ilyen büszkeséggel tekinteni, ahogy te a saját népedre.

És igen, vannak buta "parasztok" is, akik nagyban hangsúlyozzák a cigányság bűnözési statisztikáit és ahelyett, hogy örülnének annak, hogy vannak kivételes cigányok is, inkább irigykednek és kötözködnek.

2022. jan. 20. 13:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!