Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hány százalékban vagyok cigány?

Hány százalékban vagyok cigány?

Figyelt kérdés
Anyukám, vérszerinti apám félig az. Nekem is barna egy kicsit a bőröm, és kezemen, lábamon a szőrzetem is. Én megúszhattam 25%ban? Egyáltalán nem tudják rólam az emberek, soha senki nem tudta rólam csak a szűk családi kör! Soha nem is vállaltam fel ezt a témát de nem is látszik a ,,utcán,, max ha mondanám valakinek. 3,4 generáció múlva ez kifog halni és teljesen fehér emberek leszünk? Gyerekem megúszhatja 12,5 %-kal?

#Feherboruvagyok #Ciganyver
2022. jan. 17. 15:04
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
86%

#10 olvasd el még egyszer

egy szóval odébb van a vessző a mondatban, mint ahol te gondolod

2022. jan. 17. 16:08
 12/48 A kérdező kommentje:
11-es. Igen, bocsánat félre érthető volt. A vérszerinti apám nem ismerem. Nekem a nevelő apukám az apa. Kiskorom óta ő nevelt fel. Erről a kinek mi a vére... Dologról keveset tudok sajnos. Anyukámon sem látszik annyira. Igaz ő szoláriumba járt......
2022. jan. 17. 16:22
 13/48 anonim ***** válasza:
30%

Baromi jót nevettem a troll kérdésen.

Komolyra fordítva:

1. ha vér szerint számítana az, hogy mennyire vagy valamilyen "etnikumú", akkor meg lehetne vádolni az államot azzal, hogy valamilyen "hitleri módszer" szerint osztályozza az embereket

2. ezért van az, hogy akkor vagy cigány, ha annak vallod magad. Pont :D

2022. jan. 17. 16:26
 14/48 anonim ***** válasza:
90%
Én családfát kutatok van ahol 9 generáció megvan máshol 7-8 és mindenki magyar volt, de ha találnék egy romát nem is tagadnám le el kell fogadni én nem bánnám ha 5% lenne bennem pl egy szépszülőről nincs ebben semmi..
2022. jan. 17. 16:32
 15/48 A kérdező kommentje:
14-es köszönöm a válaszodat. Szép estét!
2022. jan. 17. 16:37
 16/48 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy szerintem nem angyon van oylan ember aki úgymond ne volna valamenynire kevert, mármint most nem csak cigány tekintetben, hanem bármely más nép esetében, hogy most pl 100% magyar, angol olasz stb stb legyen csak. Ahhoz azért már elég hosszu az emberiség törénelme, hogy legyen idö picit keveredni.
2022. jan. 17. 16:56
 17/48 anonim ***** válasza:
8%
Lehet, hogy érdemes lenne kitöltened facebookon a "Mennyire vagy cigány" kvízt, és akkor kiderülne. A genetika nem sokat számít ilyenkor, ellenben a kvízzel.
2022. jan. 17. 16:56
 18/48 anonim ***** válasza:
27%
75,12% a számításaim szerint
2022. jan. 17. 17:45
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
14-es vagyok. Ez az igazság! Neked is szép estét.
2022. jan. 17. 18:38
 20/48 anonim ***** válasza:
100%
18.: Ja. Eltudom képzelni a tesztet. "Ön éppen egy stop táblához közeledik, mi jut eszébe először? A.: Lopjuk el zsamóóóóó. B.: Álljunk meg. C.: Mi az a stop tábla? D.: Szüli az asszony a nyolcadik pondrót héééé-hophop!"
2022. jan. 17. 19:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!