Melyik nagymamád szereted jobban? Élnek még? Hányadik unoka vagy a családban? Mi a keresztneve a nagyijaidnak?
19-es vagyok miért lettem lepontozva? A kérdésre válaszoltam. Attól hogy én már nem ismertem őket attól én ugyanúgy szeretem őket, hiszen meséltek róluk, és tudom milyen jó emberek voltak. De sajnos mire én megszülettem addig ők már nem voltak.
Én nem tudom milyen az amikor mesélik, hogy huuu nagymamától jövök és olyan de olyan jól bekajáztam típusú. Vagy nem tudom milyen az mikor nagymama jól megszeretget. De tudom hogy milyen lett volna a beszámolók alapján.
Anyait szeretem jobban, idén hunyt el sajnos. Mária
Nem tudom pontosan hanyadik unoka vagyok, nem tartom számon anyám testvérének családját. Vagy 4., Vagy 5.
Apai nagyanyám elhunyt nagyon korán, 27 évesen, 1959-ben, Irén volt a neve. Ha élne, 5 unokája lenne ma, és 2 dédunokája.
Anyai nagyanyám elhunyt 1998-ban, Erzsébetnek hívták. Mind a 6 unokájának születését megélte, ha ma is élne, 4 dédunokája lenne.
Én 1985-ben születtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!