Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Melyik nagymamád szereted...

Melyik nagymamád szereted jobban? Élnek még? Hányadik unoka vagy a családban? Mi a keresztneve a nagyijaidnak?

Figyelt kérdés
2021. dec. 14. 15:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, egy kérdésre nem válaszoltam, az egyetlen unokájuk vagyok :)
2021. dec. 16. 07:57
 22/25 anonim ***** válasza:
75%

19-es vagyok miért lettem lepontozva? A kérdésre válaszoltam. Attól hogy én már nem ismertem őket attól én ugyanúgy szeretem őket, hiszen meséltek róluk, és tudom milyen jó emberek voltak. De sajnos mire én megszülettem addig ők már nem voltak.

Én nem tudom milyen az amikor mesélik, hogy huuu nagymamától jövök és olyan de olyan jól bekajáztam típusú. Vagy nem tudom milyen az mikor nagymama jól megszeretget. De tudom hogy milyen lett volna a beszámolók alapján.

2021. dec. 16. 11:44
 23/25 anonim ***** válasza:
75%

Anyait szeretem jobban, idén hunyt el sajnos. Mária

Nem tudom pontosan hanyadik unoka vagyok, nem tartom számon anyám testvérének családját. Vagy 4., Vagy 5.

2021. dec. 16. 15:13
 24/25 anonim ***** válasza:

Apai nagyanyám elhunyt nagyon korán, 27 évesen, 1959-ben, Irén volt a neve. Ha élne, 5 unokája lenne ma, és 2 dédunokája.

Anyai nagyanyám elhunyt 1998-ban, Erzsébetnek hívták. Mind a 6 unokájának születését megélte, ha ma is élne, 4 dédunokája lenne.

Én 1985-ben születtem.

2022. febr. 10. 14:11
 25/25 anonim ***** válasza:
Ja, és apai ágon én vagyok a 4. unoka, anyai ágon a 3.
2022. febr. 10. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!