Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Közeli rokonnak számít?...

Közeli rokonnak számít? Harmad unoka testvér jó saccolok?

Figyelt kérdés
A dédmamám és a lány dédmamája édes testvérek... az én mamám és az ő mamája elsô unokatesók, apum és az ő anyja második unokatesók, én meg ő harmadik? Nagyim meg az ő nagyija jó kapcsolatot ápolnak mivel első unoka tesók, apum meg az ő anyja akik másodunokatesók gyerekkorukba sokat játszottak együtt! 5 hónapja vagyunk a lánnyal együtt... szerintem az első és a második unokatesoval elegge gaz soha nem tenném meg de a harmad mar belefer sztem.
2021. aug. 8. 18:09
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
Megdughatod, de gyereket ne csinálj neki, ha nem akarsz gyogyósat.
2021. aug. 8. 18:11
 2/10 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem igen, én nem erőltetném a dolgot.

Itt még fennáll a veszélye a genetikai betegségeknek.

Ez nekem rettentő belterjesnek tűnik, milyen kis falu ez?

2021. aug. 8. 18:19
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
A harmadik unokatestvér genetikailag már nem igazán számít rokonnak, semmi akadálya a kapcsolatotoknak.
2021. aug. 8. 18:27
 4/10 A kérdező kommentje:
Nagyszüleim is második unoka testvérek. Mégis egeszsegesek lettunk.
2021. aug. 8. 18:50
 5/10 anonim ***** válasza:
20%
#4 hol laktok ti, hogy ennyire belterjes a közösség??
2021. aug. 8. 19:08
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
A magyar törvények-akármennyire gáz is-már az unokatestvérek házasságát is engedélyezik. Innentől mi a kérdés?
2021. aug. 8. 19:33
 7/10 anonim ***** válasza:
21%
Ezzel az erovel ket nem rokonnal is talalkozhat ket hibas gen, ha gyerek lesz. Ez mar nagyon tavoli fokozat.
2021. aug. 8. 19:41
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy tényleg ennyire nem kefélnek családon kívül az emberek? Vagy ugyanaz a kérdező nyűglődik hogy dugná az unokatesóját?
2021. aug. 8. 19:51
 9/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem bántásból, de ti is svábok vagytok, vagy miért van ennyi rokon pár a családban? Mi azok vagyuk, szóval tényleg semmi rosszindulat, csak nem értem, hogy a mai világban, mikor annyi emberrel lehet ismerkedni, akkor miért történik ez :) .
2021. aug. 8. 22:11
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mar nem közeli
2021. aug. 9. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!