Van bennem cigány vèr lehet cigány a gyerekem?
Anyám egyik barátnője világos szemű roma és az egyik lányán kívül-belül visszaütött a vonó. Csak neki még mélybarna is a szeme a kreol bőr mellett, így látványosabb.
Szerintem ha te félroma vagy, a gyereked meg már negyedroma, ott már azért kevesebb az esély, de sanszos, hogy temperamentumosabb lesz, vagy picit kreolosabb.
Egyik ismerősöm anyukája félroma-simán elmegy mediterránnak is-, se ő, se a tesója abszolút nem romásak, se kinézetre, se mentalitásra. Mindketten barna hajúak és kék szeműek.
Itt már a gyk-n mindenkiben van, kizárt hogy nem.
Cigók nagyon sokan vannak már, tuti bekeveredett mindenkiben.
Ohh én meg kapom, hogy cigány vagyok, évekkel ezelőtt valaki feltett valószínűleg velem kapcsolatban, itt egy kérdést: https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=lengyelek+r..
Az édesapám kreolbőrű volt, de zöldszemű lengyel, az apai nagyszüleim is hasonlóak voltak. Anyum apja se volt világos bőrű , anyum anyja viszont porcelán fehér volt, de lehet, hogy ez az ő orosz származású anyukája miatt volt köszönhető, bár a lelkész dédnagyapám is fehér bőrű volt.
A családunkban, sok a jól és magasan képzett, értelmes ember, apám szülei is elvégezték az egyetemet, apám technikusként érettségizett, anyám tanító lett. Én is 2. diplomámat csinálom, de van 2 szakmám is.
Eléggé becsületesen dolgozó emberek voltak a szüleim, én bennem is meg van ez a fajta egyenesség. Üdv: egy 30 éves meleg eléggé kevert fiú.
Egyébként magamnak sokszor felteszem a kérdést, hogy bajom lenne, ha roma lennék? Nem hiszem... ugyanúgy ha zsidó ősre bukkanék családfa kutatás során, attól se érezném, hogy kevesebb lennék, több lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!