Hogy tudnám kideríteni hogy milyen vér van bennem? És a mamám testvérének a gyereke kicsoda nekem?
Figyelt kérdés
2009. jún. 21. 18:48
1/12 anonim válasza:
Fel kell vágni és ha kék a véred akkor nemes ember vagy ha piros akkor polgár :D na a viccet félretéve hogy érted hogy milyen vér? a másikra: az unokatestvéred méghozzá első ágon
2/12 anonim válasza:
A mamád testvérének a gyereke az vmelyik szülőd unokatestvére.
H h milyen vér?!
3/12 A kérdező kommentje:
hát hogy milyen származású vagyok.én úgy tudtam hogy a mamám testvérének a gyereke a másodunokatesóm.
2009. jún. 22. 09:12
4/12 anonim válasza:
szerintem nem a másod unokatesód, az valamelyik szülőd unokatestvére
menj el a háziorvoshoz aki ha úgy látja elküld vérvételre és meghatározzák, persze ez alapból nem megy mert nem támogatja a TB ha kiváncsiságképp akarsz ilyet de ha jófej az orvosod kitalál valami alibit.
5/12 anonim válasza:
a mamád testvérének a gyereke anyud v apud unokatestvére, és neki a gyereke (tehát vmely szülőd unokatestvérének a gyereke) a te másodunokatestvéred
6/12 anonim válasza:
Tényleg, és ha a nagypapám testvérének az unokája az nekem ki? Nem poénból kérdezem, jóban vok velük de ők is másoduncsitesónak számít?
7/12 anonim válasza:
Utolsónak:Hát másodunokatestvéred.Idáig ezt beszélték itt :)
8/12 anonim válasza:
hát elöször is vérvizsgálatra elmész és ott megnézheted milyen a véred .és a mamád testvérének a gyereke nked egy távoli ismerös
9/12 anonim válasza:
en ugy tudom hogy ha a mamad tesojanak gyereke szuletik ,az a te unokatesod elso agon:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!