Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért várja el anyám, hogy...

Miért várja el anyám, hogy segitsem anyagilag?

Figyelt kérdés

18 éves korom óta teljesen önálló vagyok,egyetem mellett dolgozok diákként,másoddiplomát csinálok.Igy keresek 60at,meg ösztöndij és egyéb egyetemi támogatások.

Dolgozok 14 éves korom óta,amig otthon laktam,odaadtam minden pénzem.

Van egy párom,jól keres (tanult is érte eleget),és minden fennmaradó pénzét a kocsijára költi,egyszem hobbija.

Nincs ez ellen kifogásom,saját lakást én itt nem akarok,kocsi van,meg annyi tartalék is,hogy ha mindketten melo nélkül maradunk,2-3 hónapig kitart.

Anyám meg állandóan azzal jön (hol burkoltan,hol egyértelműen),hogy minek luxusra költeni,adhatnánk neki is...

(felvett rengeteg hitelt a hülyeségei miatt,meg vállalkozását nem csinálta rendesen,apehtartozás,ilyenek)

Én gondolom rosszul,hogy meg se emlitem páromnak,hogy anyám mit mond,vagy jogos ilyet elvárnia?

24/N

2010. aug. 15. 11:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

22:11-es vagyok.

Gondolkoztam már hogy elköltözöm de a kutyus elég nagy testű és egy kis házba szegény megbolondulna az tuti.Itt nálunk viszont ki élheti magát mert elég nagy telkünk van nagy kert ahol rohangálhat.Itt hagyni meg nem akarom.

2010. aug. 17. 22:44
 22/22 anonim válasza:
lófaszt sem adnék neki
2010. aug. 17. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!