Álmodtad már azt, hogy a még meg nem született kisbabáddal vagy, aki még a pocakodban sincsen?
én is álmodtam már hogy kisbabám van, sajnos már nem emlékszem a részletekre. de a valóságban még nincs gyerekem, egyelőre nem is tervezzük
22/l
Örülök, hogy nemcsak én álmodok ilyet.
23 éves vagyok, nem tervezek babát még és nem vagyok várandós, de sokszor álmodtam már én is, hogy babát várok, vagy már van babám, de az egészbe az volt a legfurább, hogy ilyen fura volt a baba mindig, vagy túl apró, túl nagy, szóval nagyon furcsa álom és nem tudom mit jelenthet!?
Én többször álmodtam azt, hogy terhes vagyok. Az nem rémlik hogy már megszületett kisbabával álmodtam volna. Volt már kisbaba az álmaimban, de nem tudtam hogy az enyém-e, ami így visszagondolva fura. Ott volt a kisbaba a kezemben, de nem tudom hogy az enyém volt-e...
18/L
én tavaly álmodtam, miután 2 hónapja voltam együtt a mostani férjemmel, abban a hónapban sokat voltam rosszul. Kislányról álmodtam, mivel azt is szerettem volna. Rá 3 hónapra pozitívat teszteltem, most szeptember elejére vagyok kiírva. Ja és kislány lesz:)))
22/L
Kétszer álmodtam kisbabával,mielőtt terhes lettem a lányommal.Egyszer egy meztelen kisbabát tartottam a kezemben,reggel megnéztem az álmoskönyvben mit jelent:hóesést.Aznap leesett az első hó.:))
Azután láttam egy kisbabát,akit egy gondozónő fürdetett egy sámlira állitott kiskádban.Gyönyörű göndör,fekete haja volt.Mikor meglátott kitárta a kis karjait,és visongva nevetett rám.Olyan szép álom volt.Nemsokára terhes lettem,megszületett a babánk,de tök kopasz,és elég világos a haja.Pedig álmomban tudtam,hogy a kis fekete hajú az én gyerekem.
Oo Én egyszer azt álmodtam, hogy van egy kislányom, de egy fura balesetben majdnem meghalok, viszont a legjobb barátom segítségével túléltem, és ekkor jöttem rá, hogy nem is a férjembe vagyok szerelmes, aki viszont az egész szerencsétlenség ideje alatt vigyázott a lányomra.
Megjegyzem, 18 éves vagyok, és még egy komoly kapcsolatom sem volt, ráadásul nem is tervezek egyáltalán gyereket. xD Az meg aztán végképp kizárt, hogy ha véletlenül jön az a bizonyos légy, tejfölszőke és kékszemű lesz... xD De olyan tíz év múlva visszanézek, és megmondom. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!