Álmodtad már azt, hogy a még meg nem született kisbabáddal vagy, aki még a pocakodban sincsen?
Amikor megismertem a férjemet 12 évvel ezelőtt, azt álmodtam, hogy két gyerekünk lesz, két lány.
Azt is megálmodtam, hogyan fognak kinézni.
Most, hogy valóban megszületett a gyerekünk és lány lett, eszembe jutott ez az álom. Pont úgy néz ki, mint az idősebb abban a bizonyos álomban.
Viszont anyagi okoknál fogva, második nem biztos, hogy lesz. Most viszont egyik nap azt álmodtam, hogy az a régi álombeli gyerek szól hozzám és azt mondja, nézz rám, ilyennek kellene lennem, de nem hagyjátok, hogy megszülessek, pedig fontos lenne.
Furcsák az álmok, lehet, hogy meglátjuk általuk a jövő egy darabját, de lehet, hogy csak a vágyainkat mutatják.
Vajon a második kislány hogyan nézne ki a valóságban? Furcsa lenne, ha úgy, mint a kisebbik abban a sok évvel ezelőtti álomban.
Nekem két olyan álmom volt,amiben olyat éreztem,amit ébren soha...
Az egyikben kivégzés előtti pillanatban voltam és éreztem,hogy meg fogok halni.
A másikban először szoptattam a fiamat...Leírhatatlan volt.Azóta többször is álmodtam a szülésről,de a valóságban még a közelébe se kerültem.
14:43! Álomfejtéssel foglalkozom. Ennek az álomnak komoly üzenete lehet!!
re válasz.
Ugye nem rossz üzenet????????? Annyit írhatnál, hogy valóban meg kellene-e születnie, ha egyáltalán így eldönthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!