Ha sötétebb a bőröm az átlagnál, akkor én cigány vagyok?
A bőröm színe valóban "cigányos", és barna a hajam meg a szemem is, de nem tartom magam cigánynak. A viselkedésem természetesen nem olyan, mint az átlag cigány kultúráé. Általános suliban már sokszor cigányoztak le, viszont ha megkérdezik ez vagyok-e, természetesen nemet mondok, mert nem tartom magam annak. (persze rohadt kellemetlenül érzem magam közben, hiszen szégyellem a sötét bőröm)
Anya világosabb nálam (de valamennyire ő is sötét, de még tök átlagosnak számít szerintem), apa pedig falfehér.
Látjátok, a kultúr-embert, aki zsinórban lepontoz mindenkit. Még Jószef A. versét is!!
Az ilyen inkább játszana valami mással, ne az egérrel, ha csak ennyi észt kapott!
Mivanha az vagy? Semmi.
Én is az vagyok, nem vagyok egy rabló, érettségim is hamarosan meglesz, és egyetemre fogok menni.
Amúgy meg, (általánossagba) nem minden sötét bőrű cigány, de minden cigány sötét börű.
Gimibe tanultuk
inkább török vagy román...
9-es mond ezt 10 évvel ezelőtt ahol jó pár ázsiai éttermet zárattak be mert a csirke az nem csirke hús volt... ":S ugyan úgy cseszegetik őket függetlenül hogy milyenek! 40% normális a többi nem cigányoknál is ez a ráta van csak azt azért ne felejtsük el hogy a cigányok harcoltak a magyar honfitársak oldalán két világháborúban nem a kinaiak vietnámiaiak meg koreaiak stb!!! de nyugi a magyarokra is igaz ez a 40%-os ráta... ":D
és igen előttem írták de a cigányság nem egyenlő a sötét fekete bőrrel a cigányok java részt fehérek vagy kreol bőrűek nem pedig feketék
azok a beások akik inkább román gyökerekkel rendelkeznek nem pedig cigánnyal...
34-es melyik gimibe jártál? heil hitler gimibe? :D inkább úgy van hogy vannak barnább bőrű cigányok de a többség az még mindig fehér illetve kreol... nézz utána jobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!