Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ha sötétebb a bőröm az átlagná...

Ha sötétebb a bőröm az átlagnál, akkor én cigány vagyok?

Figyelt kérdés

A bőröm színe valóban "cigányos", és barna a hajam meg a szemem is, de nem tartom magam cigánynak. A viselkedésem természetesen nem olyan, mint az átlag cigány kultúráé. Általános suliban már sokszor cigányoztak le, viszont ha megkérdezik ez vagyok-e, természetesen nemet mondok, mert nem tartom magam annak. (persze rohadt kellemetlenül érzem magam közben, hiszen szégyellem a sötét bőröm)

Anya világosabb nálam (de valamennyire ő is sötét, de még tök átlagosnak számít szerintem), apa pedig falfehér.

2020. aug. 21. 20:34
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
93%
Rengeteg helyről lehet kreol bőrt örökölni.
2020. aug. 21. 22:25
 22/37 anonim ***** válasza:
94%

Exemben volt egy kis cigányvér a nagyszülei által,..

Annyira imádtam",hogy rasszista volt ettől független 😀

De ha ez sem lenne elég,összeházasodott egy magyar lánnyal,majd ő vette fel a lány vezetéknevét,mert ugye a neve is az volt ami.. 😀😀😀🙄

Azt hiszem,most már teljesen úgy érzi,hogy magyar 😀

Egyébként a kérdésedre válaszolva,ha nem vagy c.,akkor miért zavar,h azt gondolják rólad..?

Sok barna bőrü ember van,akiknek közük nincs c. leszármazottakhoz.

2020. aug. 21. 23:00
 23/37 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is sötétbarna a bőröm. Nem vagyok cigány. Kreolbőrű vagyok.
2020. aug. 21. 23:11
 24/37 anonim ***** válasza:
2%
Annyit jelent a bőrszíned hogy valamelyik ősöd sajnos cigány, ezzel sajnos nem tudsz mit tenni, maximum örülni hogy csak a bőrszínt örökölted!
2020. aug. 21. 23:23
 25/37 anonim ***** válasza:
75%

#24 sajnos? Sajnos lenne az, hogy gyakorlatilag övék a jövő? Én lennék a legboldogabb ha cigány lennék.

Volt egy osztálytársam aki kreol börű volt a anyja -apja nagyanyja-nagyapja hó fehér olyan fehérek voltak, hogy ihajjj gyerek meg barna mint a gábor cigányok. Azt gondoltuk, hogy fogadott gyerek, de nem. Volt olyan legenda, hogy az anyjának volt cigány palija, de ezt soha nem tudjuk meg. De rendes gyerek volt, most nem tudom rendes-e.

2020. aug. 22. 00:07
 26/37 anonim ***** válasza:
96%
Bennem van kb. olyan 10% cigányvér és falfehér a bőröm, a hajam pedig szőke, vagyis inkább barnás szőke. 19/F
2020. aug. 22. 00:50
 27/37 anonim ***** válasza:
88%

#24-es! Azért nem sötétbőrű fiatalban cigányvér csörgedez. Ma már ez egyáltalán nem biztos!

A cigányok = romák Indiából jöttek, de kb. ugyanolyan sötét bőrük van az araboknak, akik Afrika északi részén élnek, vagy Afrika közepén a kifejezett négerek. Az elmúlt 40-60 év alatt ezekről a területekről is elég sok akkori fiatal érkezett hozzánk, magyar fiatalokkal házasodtak. Az ő gyermekeik lehetnek most kb. 20-30 évesek vagy még fiatalabbak.

Vagyis nem kell, nem szabad lecigányozni azt, akinek kreol bőre van!

2020. aug. 22. 07:39
 28/37 anonim ***** válasza:
92%
* nem sötétbőrű = nem minden sötétbőrű
2020. aug. 22. 07:40
 29/37 anonim ***** válasza:
96%
Cigányok a mai Afganisztán területéről jöttek, egy igen kis részük az út folyamán betért az indiai szubkontinensre is.
2020. aug. 22. 18:49
 30/37 A kérdező kommentje:
24-es válaszoló! A családfánkban egy felmenőnk van, akire nagyanyámék nem szívesen gondolnak vissza, mivel egy óriási tapló volt még a saját gyermekével is, és ez a férfi egy teljes fehér bőrű magyar ember volt. Úgy hogy nem is értem a feltételezésedet!
2020. aug. 22. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!