Mióta csinálnak személyi igazolványt és képet hozzá? Keresem a dédszüleim.
A nagyapám sajnos soha enm láthatta az apját, mert meghalt míg pici volt (1935 körül)
Az 1850es-60as éveben született ezt tudom, valamint a nevét.
Fénykép nincsen róla senkinek a közeli rokonságbol. Távolabbiakat sajnos még nem ismerek :(
Arra gondoltam akkoriban csináltak e fényképet így igazolványba, vagy valami hivatalos helyen megtalalhatnam e a fényképet? Olyan jó lenne ha még életében láthatná az apja arcát :(
Köszönöm a sok választ.
Igen, a nagyapám volt 2 eves mikor az apja meghalt, nem volt egy fiatal apuka. De lehet hogy kicsit mellényultam az 1850nel, pontosan nem tudom, de majd megkerdezem.
A katonai nyilvántartás érdekében hova tudok írni? Vagy kit kell keressek?
Utolsó, igen.
Elirtam. Azt biztosra tudom hogy 1800as években született, a sírjára rá is van írva, csak nem ugrik be a pontos dátum. De csak utána esett el, hogy kiirtam.
Abban az időben egyáltalán nem volt szokatlan, hogy egy korosabb embernek gyermeke született. Az 1850-60-as évek valóban túlzóak, azonban az 1880-as évek végétől már számíthatjuk a dédapa születési idejét.
Katonai nyilvántartás ügyében talán a Hadtörténeti Intézethez fordulhatsz.
1867ben született :)
Idősebb volt jóval a feleségénél.
Ha nem tiszt volt az I. VH-ban, akkor nem lesz róla adat. A legénységi állományról nem maradtak fent adatok. Tudom, én is kerestem egyik dédpapámat, hivatalos választ kaptam, kb. a fenti tartalommal.
Ezen az oldalon vannak fotóalbumok, pörgessétek át, hátha: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!