Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Nagyon kíváncsi vagyok hogy a...

Nagyon kíváncsi vagyok hogy a gyermekem milyen géneket fog örökölni tudtok tippeket adni? Tényleg nagyon szépek a kevert gyerekek?

Figyelt kérdés
A párom kínai (Egy europai sincsen a családukban.) Én viszont egy mix gyermek vagyok. Én délről származom és félig magyar vagyok.
2019. nov. 19. 18:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
84%

Van egy kollégám, úgy néz ki, mint egy karikatúra, a felesége meg konkrétan bányarém. 3 gyerekük van, de olyan szépek, hogy meg nem mondod, hogy a szüleik hogyan néznek ki.

Szóval ez lutri, lehetnek a majdani gyerekeod szépek, vagy nem szépek is.

2019. nov. 20. 08:51
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
A külsőt a szüleitől örökli, míg a belső tulajdonságait a nagyszüleitől. Mondom ezt 3gyerek után.
2019. nov. 20. 13:49
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem általánosságban elmondható, hogy szépek a kevert gyerekek, de persze nem törvényszerű. Unokatesóm felesége mongol, két kislányuk van, és mindkettő nagyon szép.

De azt nem lehet megjósolni, hogy a ti gyerekeitek hogy fognak kinézni, viszont nektek ők lesznek a legszebbek, az biztos :)

2019. nov. 20. 17:09
 24/26 anonim ***** válasza:
56%

Mivel az ázsiai gének dominánsak, a gyereked úgy fog kinézni mint egy kínai.

Régebben ment a TLC-n egy műsor, egy fehér nőről és a férjéről, egy ázsiai jellegű pasiról, Jon, Kate plus eight volt a címe. Mind a 8 gyerek ázsiai kinézetű lett, épp emiatt.

2019. nov. 21. 01:55
 25/26 anonim ***** válasza:
70%

Nem igaz, hogy a gyerekek a külsejüket a szülőktől a belső tulajdonságokat a nagyszülőktől öröklik!

Felesleges ezen aggódnod, kérdező! A kevert gyerekek lehetnek szépek, de ez sem minden esetben igaz és különben is mindenkinek más a szép!

2019. nov. 23. 08:51
 26/26 anonim ***** válasza:
58%

Hogy lehet ilyen bunkó válaszokat írni? Sokan leírták, hogy hány csúnya gyereket ismernek a környezetükben, aki meg biztatta a kérdezőt, azt nullára vette valaki. Aki óbégatott, hogy mit akart kérdezni, az kapott 80%-ot.

Én úgy látom, mégis vannak színmagyarok Európa közepén, mert ez a mentalitás, állandóan a károgás, óbégatás, na az színmagyar. Gratulálok, ezt így egy majdnem teljesen külföldi pár előtt, fantasztikusak vagytok, nem égünk le teljesen. Grat.

Kérdező, Igen, szépek a kevert gyerekek! Egzotikusak. És genetikailag értelmesebbek, optimistábbak főleg és vidámabbak, mint a színmagyarok!

2019. nov. 30. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!