Nagyon kíváncsi vagyok hogy a gyermekem milyen géneket fog örökölni tudtok tippeket adni? Tényleg nagyon szépek a kevert gyerekek?
Őőő... Mihez adjunk tippeket?
Szerinted mi tudjuk hogy fog kinézni a gyereketek?
Konkrétan mi a kérdésed? Az is csak egy általánosítás, hogy a kevert gyerekek szépek, nyilván nem mindegyik az.
Vegyük elő a varázsgömböt és nézzük meg hogy fog kinézni a gyereked vagy mi?
Nekem nem tetszenek a félvérek. Nevetek is azokon, akik azt hangoztatják, hogy azok a legszebbek. Egy érintett persze hogy ezt mondja.
Egyébként a kínaiak közt van olyan, amelyik olyan szép mint egy porcelánbaba, meg vannak azok, akiknek malacfeje van. A porcelánbabának is lehet csúnya gyereke és fordítva.
Színmagyarok vagyunk én is meg a feleségem is. Átlagos külsejűek vagyunk mindketten. Ehhez képest mindkét gyerekünk gyönyörű. Nemcsak nekünk azok, de a gyerekorvostól a boltos néniig, a szomszédokon át mindenki így látja.
Csak hogy tovább árnyaljam a képet. :DDDD
Nekem eszembe se jutott h csúnya lehet a gyerekem.. Aztan megszuletett. Jesszus mint anyósom :D 2 honapig naaagyon csunya volt :D Most mar helyes 4 éves kispasi es szerencsere mar nem az anyosomra hajaz :D
Egyebkent eleg sok kevert gyereket lattam aki egyáltalán nem szép.. Csak erdekes.. Es ramondjak h gyönyörű.. De sztem nem az. Pl feher anya es tejeskave gyerek.. Inkabb akkor mondjak h szép ha az anya is ott van, mert erdekes h a feher anyatol h elüt.
A másik, hogy te nem vagy mix.. Az a kevert, akinek más nagyrasszbol származik az apja es az anyja. Neked mind2 ugyanaz. Mindketten europidba tartoznak. Nagyrasszok: europid, mongolid, negrid, ausztraloid.
Én csak azt sajnálom,hogy manapság mindenki keveredik mindenkivel,és a magyar igaz vonal teljesen ki fog halni.Mindenki húzzon oda ahova való,ennyi.
Kb. kamu kérdés,amivel nem foglalkozom,mert csak vitát szül.
A kevert gyerekek meg annyira szépek,mint ha 1 sáros bakancsot kiraknék egy nagyon menő cipőüzlet elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!